Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dnno

nie rozumiem kasjerow i innej wsszelkiej masci roboli

Polecane posty

Gość dnno

mam 25lat, nie pracuje, nie mam szkoly bo zycie mi sie nie ułożyło. nie rozumiem po co harowac za 1500 miesiecznie, byc jakim robolem na produkcji, do tego jakies nerwy, poprostu dno trzymac od 10 do 10, najlepiej w takim przypadku wogole nie pracowac, ma cos upasc to niech se upadnie, na miejscu tych ludzi mialbym to gdzies, los i zycie wkoncu by nakierowało lepsze mozliwosci gdyby ci ludzie gorszego szczebla bardziej sie buntowali i nie pracowali, a ci haj lajf nie mieliby wkoncu tyle pieniedzy, napewno mniej. np. ja wszystko j**lem, nie pracuje mam gdzies, jestem chory, zaburzenia ukladu nerwoego, watpie ze lekarzom uda sie to wyleczyc, bo wiadomo jakie czasy, same konowaly, tylko leki i lecza objawowo, tak wiec mam wszystko gdzies, skoro mam gorsze jakosciowo zycie niz inni szczesliwi zdrowi to w takim razie nie mam zamiaru lazic do jakiejs roboty i sie jeszcze meczyc za jakies 1500 od 10 do 10, haha.

Gość gość
Jak praca jest lekka, siedząca przy biurku albo na portierni, a nie ma nic lepszego na oku to można posiedzieć za te 1500zł.

Gość gość
Najważniejsze jest Twoje szczęście :-) Gratuluję odważnej decyzji i życzę powodzenia!

Gość gość
a z czego zyjesz??? skad masz na jedzenie,rachunki? kto cie utrzymuje? ;-)