Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż zaproponował abyśmy 2 dni w tygodniu mieszkali osobno

Polecane posty

Gość gość

Mamy dom wspólny, ale zarówno ja etz mam moje mieszkanie z czasów studenckich którego nie wyjmowałam. Zapopronował mi abyśmy mieli ten czas tylko dla siebie - ja na swoje sprawy a on na swoje. Co sądzicie?

Gość gość
Chce innej - taka odmiana. Ona będzie jego sprawą a ty sobie poszukaj swojego sprawcy

Gość gość
Mam bardzo luźne podejście do temu związku i jestem bardzo tolerancyjna, Ale jakby mąż wyskoczył mi z takim pomysłem to zaczęłabym się zastanawiać gdzie co nie działa.

Gość gość
Niektórzy są swingersami, żyją jako małżeństwo ale w otwartych związkach. To wam musi pasować coś takiego sama twierdzisz, że masz luźne podejście do tematu. Jak luźne to tylko ty wiesz... Tylko wy poniesiecie konsekwencje a nam nic do tego.

Gość gość
Macie dziecko? Jeśli tak, to na te wolne dni zostawiaj je z mężem. ;)

Też mi kiedyś takie coś zaproponował, potem okazało się że ma romans...

Gość gość
O ja tez ostatnio ogladalam Sex w wielkim miescie 1 i 2:)

Gość gość
Niech zgadne,chodzi mu o weekendy? ;) Albo ma kogos na boku,albo chcialby miec albo chce juz od Ciebie odpoczac a konsekwencja moze byc ,ze wlasnie chcialby sie z kims rozerwac.;(

Gość gość
14:43 To samo pomyslalam :)))

Gość gość
Moi rodzice, ktorzy nigdy sie nie kłocili, mieli okresy,ze mieszkali osobno, wręcz latami, choc widywali sie co dzień - po prostu kazde mialo inny tryb zycia - sowa i skowronek, co bardzo przeszkadzalo im w ich pracy. Zamieszkali razem na emeryturze i byli do konca swoich lat idealnym malzenstwem. Wiec i tak bywa.

Gość gość
głupota!

Gość gość
A dlaczego niby mieszkając z żoną miałby nie mieć czasu na własne sprawy? Trzymasz go na łańcuchu, upominasz jak w wolny weekend siedzi w majtkach i podkoszulku z puszką piwa? Czego mu brakuje? A tak swoją drogą, ja tak czasem marzę żeby mieć dom jak Frida Kahlo- ona osobno, mąż osobno, ok- sypialnię wolałabym mieć wspólną, ale poza tym żeby sam sobie sprzątał, gotował, brudził, a i ja bym robiła co lubię bez jego jojczenia...

Gość gość
tak się zaczyna początek końca. Teraz dwa dni, zaraz będzie pięć, a potem będziecie się widywać raz w miesiącu jak przyjedzie odwiedzić dzieci. Jak któres z partnerów proponuje taki układ, to nie wróży to niczego dobrego

Gość gość
Jeśli macie dzieci to ja bym się zgodziła ale dzieci z nim ;) jeśli ma kochankę to już ma tak i takie osobne mieszkanie może pomóc ci skontrolować go np kamerka ;)

Gość gość
Kamerka bardzo dobry pomysł...zgòdź się i zobaczysz co będzie się działo, przynajmniej dowiesz się czy kogoś ma .