Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak po randce bierzecie możliwość łóżka z facetem, od czego to może zależeć?

Polecane posty

Gość gość

macie stresa przed dotykiem w sumie obcego gościa?

Gość gość
może być trudno

Gość gość
ja chodzę do łozka najwcześniej po półrocznej znajomości, więc już nie stresuję się tym, że to obcy

Gość gość
Najpierw to ja muszę tą osobę poznać i jej zaufać, gdy to się stanie to dopiero wtedy myślę o czymś więcej i dzieje się to automatycznie. Z obcą osobą której nie znam i której nie ufam nie miałabym w łóżku żadnej przyjemności, zapewne byłby tylko stres.

Gość gość
Mnie podnieca taki dotyk, zero stresu.

Gość gość
ale co wtedy czujesz? ciepło? skąd wiesz czy facetowi zależy na Tobie? ja nie potrafię tak sie otworzyc zwłaszcza w grze wstępnej, bo tak sobie wszystko zdjąc i udawać że zero stresu, jak nie wiesz właściwie co on zrobi..

Gość gość
to chodź do łóżka później a nie od razu. I tak nie masz z tego przyjemności więc po co dawać d..., żeby faceta zanęcić?

Gość gość
Wlasnie o to chodzi, skoro go nie znam nie musze mieć zahamowań. Nie oceni mnie tak jak facet, z którym np. znam sie jakis czas, który poznał mnie najpierw od innej strony. Zresztą jest to taka sytuacja, że gościu mnie dotyka, podnieca go to, ja widzę to podniecenie i sama sie nakręcam. To takie czyste pożądanie, zero stresu bo czemu mam sie przejmować tym co pomyśli w sumie obcy facet :)

Gość gość
Kompletnie nie rozumiem jak można nie mieć zahamowań przy obcym, a mieć je przy partnerze którego zna się od lat? Przecież to powinno działać na odwrót, a jak widać u kobiet jest od d**y strony!

Gość gość
Nie oceni mnie tak jak facet, z którym np. znam sie jakis czas x Mylisz się jeśli myślisz że nie ocenia, ocenia z tym że siedzi cicho bo ma z tego korzyść :P

Gość gość
Nie daje się dotykać obcym, bo i po co. Co ktoś taki może wiedzieć co lubię i jak lubię.

Gość gość
Nie mówię tu o partnerze, którego sie zna od lat, tylko np. o faceta którego znasz powiedzmy z 3 miesiące. Na codzien jestem dość opanowana, a w łóżku dynamit. Dla mnie większy stresik jest przed tym, który spodziewa sie po mnie pewnie więcej romantyzmu niż szaleństwa.

Gość gość
i właśnie, bo w sumie wychodzi że to bierze się w takiej sytuacji że się SAMA nakręcasz jak np. facet odlatuje.. ale rzecz w tym że oni generalnie tak mają z każdą kobietą gotową na to.. na sam widok po prostu dziewczyny. Tylko że u mnie przynajmniej to nie działa w drugą stronę, po prostu chyba jak u wiekszości nie mam tego czegoś zeby się tym nakręcić tylko dlatego że np. jakiemuś facetowi stoi jak mnie widzi jak się rozbieram :-( nie wiem jak to jest u innych dziewczyn, ale to chyba za mało żeby "czuć się pożądana" moze z drugiej strony zrobiłabyś to sama sobie żeby dojść przy obcym w sumie facecie? bo ja mam przed tym opory i to duze, pewnie w ogóle na niczym by sie to skończyło :-(

Gość gość
mnie w ogole nie podnieca wzwód. bardziej dobra rozmowa, jedzenie, muzyka i kasa

Gość gość
ja musze kogos lepiej poznac zeby z nim sie zwiazac.

Gość gość
No mnie bardzo podnieca jeśli widzę, że ja podniecam tego kogoś. Skoro go podniecam to juz podświadomość mi działa w ten sposób, że wiem co będzie dalej :) ciężko to wyjaśnić. Jestem obiektem jego pożądania, to mnie podnieca.

Gość gość
ale musisz wiedziec ze tak ma kazdy jak widzi nagą kobiete... :-( taka ich natura

:O obecności tabletki gwałtu w drinku?:O chyba nikt nie chodzi do łóżka po zwykłej rozmowie przy spaghetti

Gość gość
Nie każda naga kobieta jest podniecająca halooo drogie panie.

Gość gość
Nie mam stresa. Jeśli facet mnie kręci i chcę iść z nim do łóżka, to mam na to ochotę. wprost nie mogę się doczekać, aż mnie dotknie, zacznie całować. Szkoda, że tak niewielu naprawdę potrafi sprawić, że tego chcę.

Gość gość
Nie kazda randka jest zwykłą rozmową przy spaghetti :D

Nie kazda randka jest zwykłą rozmową przy spaghetti smiech.gif x ok,nawet +tulasek+całusek to nie jest jeszcze chyba ten poziom znajomości dla nie-d/z/i/w/ki

Gość gość
wyglad a reszta to tajemnica

Gość gość
Jak pomiędzy dwojgiem ludzi działa jakas chemia to po co sie hamować w sumie. A uwielbiam jak facet mnie dotyka i podziwia. Nie ma czym sie stresować, ja przecież tez chce od niego tylko seksu.

Jak pomiędzy dwojgiem ludzi działa jakas chemia to po co sie hamować w sumie. A uwielbiam jak facet mnie dotyka i podziwia. Nie ma czym sie stresować, ja przecież tez chce od niego tylko seksu. x :O obrzydliwstwo moralne

Gość gość
Co ma do tego moralność? Krzywdy tym nikomu nie robię. Niech każdy żyje jak chce.

Gość gość
dokładnie broken. x wiadomość dla ciebie argen skasował swojego maila na o2.

Gość brokeninside87
Co ma do tego moralność? Krzywdy tym nikomu nie robię. Niech każdy żyje jak chce. x a mąż se potem weźmie kobitę, a będzie miał szlaucha. zawsze możesz zmienić Twoje postępowanie, jest dla Ciebie szansa:) x argen skasował swojego maila na o2. x Argen:(

Gość gość
Taaaak, na pewno będę sie zmieniać z tego powodu :D najwyżej mąż przyjdzie na jadę jęczeć, że ma szlaufa :D zresztą faceci nie są lepsi, stukają sie tak samo jak kobiety, to przecież jasne.