Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego brzydkie kobiety nie spoczna az nie upokorza tej ladniejszej ?

Polecane posty

Gość gość

Jw

Gość gość
Kędzierzyn-Koźle to miasto w województwie opolskim w powiecie Kędzierzyńsko - kozielskim ma 58 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne OK

Gość gość
gdyż te ładniejsze lub te , które myślą że są ładniejsze zawsze upokarzaja te brzydsze, więc smakują własnej zupki

Gość gość
Przestań kretynko zakładać 30 takich samych tematów nom stop , non stop widzę te same tematy i aż musiałam wejść , powiem Ci tak zakomplskiona dziewczynko : nikogo nie obchodzą twoje problemy psychiczne ale zacznij się leczyć bo masz z sobą problem

Gość gość
Aaaaa to ta laska z wczoraj która tak wszystkim próbuje wmówić ze jest wyrzutkiem bo z niej taki cud miód hahahaha

Gość gość
Jezus a ta znowu swoje ... niech ktoś dzwoni po psychiatrę

Gość gość
Autorka mówi to z własnego doświadczenia, drażnią ją ładne laski więc upokarza je ile tylko może.

Gość gość
Chyba właśnie tak jest bo widzę że laska obsesyjnie zakłada jeden i ten sam temat tylko się tytuły różnią ona ma jakąś manie

Gość gość
Otóż to,każdy sądzi według siebie. Autorka to jakiś zakompleksiony organizm który pasożytuje na inteligentnych i pięknych.

Gość gość
gość dziś Autorka mówi to z własnego doświadczenia, drażnią ją ładne laski więc upokarza je ile tylko może. x Chcialabys :) Tak sie sklada,ze wlasnie takie paszczury jak ty mnie upokarzaja,az sie gotuja ze zlosci.Widac,ze niektore "mniej urodziwe"tutaj maja niezly bol doopy,bo inaczej olalyby moj temat.Dziewczynki pogodzcie sie z tym,ze sa na tym swiecie laski o wiele bardziej atrakcyjne od was,przy ktorych prezentujecie sie jak pokraki.Bolesne ale niestety tak jest :) Milego wieczoru :)

Gość gość
A poza tym wasze wpisy tylko utwierdzaja mnie w przekonaniu,ze wlasnie brzydkie kobiety musza upokorzyc ta ladniejsza.Wystarczy,ze laska napisze,ze jest "ladna" to juz sie rzucacie,bo sama mysl,ze laska moze byc faktycznie ladna doprowadza was do szalu.A co dopiero jak taka w realu zobaczycie. Najchetniej to byscie taka stlamsily,zeby nie znala swojej wartosci,ubierala sie jak menelka,chowala sie po katach i najlepiej sie nie odzywala,bo jeszcze jakis facet zauwazy,ze jest atrakcyjna.Jednym slowem,paskudne jestescie.

Gość gość
Cos musi byc na rzeczy,jesli moje tematy wywoluja u was tyle agresji :) Bidulki :D

Gość gość
Bierzesz leki?

Gość gość
Te najładniejsze są bardzo popularne :P każdy im się podlizuje. Masz odpowiedź autorko :D

Gość gość
Ale ty nie jesteś ładna autorko, bo wyglądasz jak pół dopy zza krzaka :D

Gość gość
Autorko spadaj na drzewo, bo na małpy polują :D:D

Gość gość
I tak wszyscy zdechna i beda zgnilymi trupami. A wygląd jest losowy tak jak płeć wiec o co spinac d**e?

Gość gość
Coś w tym jest. Pisałam kiedyś na pewnym dziale gdzie wyciekło moje zdjęcie. Było bardzo chwalone przez mężczyzn. Ale wśród kafeterianek życia nie miałam. :)

Gość gość
Kiełbasa? :D

Gość gość
Myślisz pokrako ze Ci ktoś na słowo uwierzy ? Jak byłam w technikum zostałam miss szkoły dzięki swojej tureckiej urodzie i czarnym oczom , i ja nie mam potrzeby przechwalania się jak chora psychicznie idiotka , wymyślasz bzdury pasozycie bo Cię nikt nie lubi za twoje zuchwalstwo , mówić to Ty sobie możesz a tak naprawdę jesteś przeciętna ale wytapetowana i sie kleisz jak prostytutka do chłopaków to na Ciebie zwracają uwagę ale nie martw sie zakompeksiona idiotko i tak Cię rzuca dla prawdziwych boskich piękności

Gość gość
Jak znam zycie to cyce pokazalas A facet jak widzi cycki to nawet brzydka morda mu nie przeszkadza , miejcie honor bo to żałosne

Gość gość
Nie wymyslaj już sobie teori na to ze Cię wszyscy unikają , poprostu masz denerwujacy charakter i zachowujesz się jak uposledzone dziecko to jest twój problem , niski poziom inteligencji

Gość gość
Turecka Uroda twoja matka się z ciapatym zbrudziła, nie masz się czym chwalić, naprawdę

Gość gość
Nie pokazałam cycków.

Gość gość
Tak tak zwalaj wszystko na swoją wymyślona urodę , Ty poprostu masz antypatyczny charakterek urody Ci nikt nie sprawdzi tutaj ale z wypowiedzi brzmisz jak pusta krowa , i nie nikt ci nie zazdrości urody bo poprostu nikt Cię nie widział i możesz poprostu kłamać ? Ja mogę powiedzieć ze pochodzę z marsa więc ptzystopuj bo sie osmieszasz

Gość gość
7:47 Czarne to faktycznie piękne, uwielbiam

Gość gość
a co dope pokazałaś bo cycków nie masz?

Gość gość
Pokazałam twarz to nawet moją fryzurę wyśmielały, że noszę grzywke. Do wszystkiego się przyczepiały.

Gość gość
To skoro jesteś taka piękna to po co się musisz tutaj dowaryosciowywac? Masz kompleksy które ktoś ma tutaj wyleczyć ? Boże widzisz i nie grzmisz baby to ameby umysłowe

Gość gość
brzydka kobieta równa się paskudny charakter