Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sąsiadka123

Sąsiad krzyczy na dziecko

Polecane posty

Gość Sąsiadka123

Już któryś raz z kolei słyszę jak sąsiad krzyczy na dziecko . Z początku myślałam ze to może na koty bo maja dwa ale później jak usłyszałam "ty debilu, idioto" itd a potem płacz dziecka to zaczęłam się zastanawiać czy nie zadzwonić na policję .. albo po prostu zapukam któregoś dnia jak jeszcze raz to usłyszę i zapytam kogo uważa za takiego idiotę

Gość gość
Wezwij policję , ciekawe czy będzie taki cwany jak zapukają do drzwi

Gość Sąsiadka123
dzwonię na Policję! właśnie usłyszałam jak krzyczy na dziecko , że nie chce ono z nim seksu uprawiać

Gość Sasiadka123
I po co się podszywacie tumany :-/

Gość gość
Nienaj****y zwyrodnialec dzwoń nie wachaj się DZWOŃ!

Gość gość
Ja słyszę jak matka każe dziecku się odpierdolić ,ma spierdalać,kurwa zamknij gębę,dziecko ma ok siedmiu lat,też się zastanawiam gdzie to zgłosić

Gość gość
Napisz co się teraz dzieje.

Gość gość
Może do sądu na policję..... możliwości jest wiele

Gość gość
Jeżeli nie biją dziecka i jest to raczej "normalna rodzina", nie ma patologii, alkoholu itp. to może porozmawiać z nimi? Jeżeli nie chcesz to chyba najlepiej jak krzyczą to wezwać policję.

Gość gość
Zajmijcie się swoimi sprawami nieroby

Gość gość
Chyba bije,bo słychać jak mówi, że znowu dostanie wp*****l.

Gość Sąsiadka123
Krzyczał wcześniej ale tylko ten facet tzn ojciec dziecka tak się do niego odzywa i to mam wrażenie ze wtedy kiedy jego żony nie ma w domu ona tez czasami krzyknie bo wiem ze ten mały to niezły rozrabiaka ale nigdy go nie wyzywa . A ten facet to ciagle teksty typu " nic nie potrafisz zrobić debilu" itd . Nie wiem czy go biją , nigdy nie widziałam żeby był posiniaczony po prostu krzyczą . Nawet jeżeli nie jest to patologia jak ktoś wcześniej napisał to dlaczego nazywa tak swoje dziecko ? Przecież ono później będzie nieśmiałe i wszystkiego będzie się bało i wstydziło - niskie poczucie własnej wartości ma zagwarantowane

Gość Sąsiadka123
A ten mały skończył kilka dni temu 4 latka , przecież to małe dziecko . Nawet jeżeli nie potrafi czegoś zrobić czy rozrabia to są inne sposoby żeby to dziecku wytłumaczyć a nie wyzywanie . A w bloku naprawdę słychać każde słowo

Gość gość
Nie wpier/dalaj się w nie swoje sprawy, dobrze ci radzę. Ostatecznie to ty możesz wyjść na kretynkę. A tak swoją drogą - masz własne dzieci/dziecko?

Ojciec surowy a sprawiedliwy to nic złego. Gorzej jeśli to typowe znęcanie się, wyładowanie własnej agresji lub alkohol w tle.

Gość gość
Surowy ojciec ?? Nawet jeżeli surowy to czy ciebie ktoś wyzywał od debili?

Gość gość
Dzwonicie na policję, bo ktoś krzyczy na dziecko?? Rozumiem jakby bił i to też jakoś dotkliwie, ale... Może nie popadajmy w paranoje?

Gość gość
Paranoje ? Ludzie .. facet wyzywa swoje dziecko od debili i idiotów a ono ciagle wyje

Gość gość
Uważaj, to są bardzo śliskie tematy , czasem lepiej bardzo grzecznie zapytać sąsiada do kogo tak głośno się wyrażał bo aż u Ciebie było słychać...lepiej narazić się sąsiadowi w taki sposób niż dzwonić i wzywać policję , możesz mieć bardzo przykre konsekwencje i żałować że w ogóle o tym pomyślałaś. Jeżeli w owej rodzinie nie ma patologi jako takiej to wyjdziesz na kretynkę, i w dodatku policja Ciebie będzie mieć na oku. U mnie sąsiadka też ciągle krzyczy a ma dwóch małych synów, i często nie da się ich uspokoić jak się nie krzyknie. Nie słyszałam żeby wyzywała, ale jakby tak było to bym z nią pogadała , poszłabym pod pretekstem żeby coś dzieciom dać np...