Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolezanka ubiera dziecko w jakies scierki

Polecane posty

Gość gość

Ma i alimenty i 500plus i wyplate. Mieszka u matki do rachinkow sie dorzuca 200zl bo sama mi mowila. Ostatnio byli u mnie. Ja nieiwem jak mozna tak dziecko ubrac. Ludzie lepsze rzeczy oddaja za darmo albo moze kupic za grosze na jakis grupach facebookowych. Troche checi. No mowie wam. Stare trapery bluza z obciagnietymi rekawami i dziurawe skarpetki. Niewiem czemu panie w przedszkolu nie reaguja bo przeciez to zaniedbanie. Jak jej zwrocic uwage

Gość gość
zajmij się swoim dzieckiem i ubieraj je jak lalkę.nie wściubiaj nosa w nie swoje sprawy.

Gość gość
Zaniedbanie jest wtedy jak dziecko czuje się nieszczęśliwe, a może to jest dziecko z charakterem które kocha swoje dziurawe skarpetki i właśnie w nich czuje się szczęśliwe. Nie rozwijam dalej bo większość ludzi ma na wszystkich jedną miarę co już samo w sobie nieciekawie świadczy o tej większości.

Gość gość
Ona po prostu jest niezaradna. Sama ma ladne ciuchy, lubi sobie piwko wypic na papierosy ma a dziecku nic nie kupi porzadnego i nie mam tu na mysli drogich ciuchpw ale np nie podartych...