Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a ja dla odmiany uwielbiam teściową i jesteśmy kumpelami a matki nienawidzę

Polecane posty

Gość gość

najlepsze, że teraz moja matka ma o to żal że z teściową tak się lubię, że do spa ją zabieram, że do kina sobie chodzimy i na pizze a jej nawet nie odwiedzam. teraz sobie przypomniała że ma córkę ale jak mnie jej facet macał gdy miałam 15 lat to potrafiła mnie po twarzy bić i od dzi/wki wyzywać. najpierw jej mówiłam ale ona mnie wyzywała od kłamczuch i szmat a jak zobaczyła na własne oczy to oczywiście ja oberwałam i to przy tym zboczeńcu :o w życiu nikt mnie tak nie upokorzył. fagas ją kopnął w tyłek rok po mojej wyprowadzce i od tamtego czasu chce się bawić w mamusię i córeczkę i wielce relacje budować. no śmiech na sali :o wydzwania płacze ale ja ją mam za obcą babę. musiałam szybko dorosnąć a na studia poszłam dopiero jako mężatka, bo wcześniej nie było mnie stać. wprost jej powiedziałam że śmieszna jest z tym żalem i chęcią kontaktu z wnukami. szczerze? może nawet zdechnąć jutro nic mnie to nie obejdzie. nawet na pogrzeb bym nie poszła.

Gość gość
jesteś mściwa i podła jak twoja mamusia siebie warte jesteście :P nie masz klasy i nie umiesz być ponad wszystkim to typowe dla maluczkich zgredowatych podłych ludzików zwykła wsiura jesteś i jeszcze się rozmnożyłaś masakra :o

Gość gość
PROWO

Gość gość
14.17. Nieźle masz zryty beret. Pewnie z ciebie taka sama szmata jak mamusia ktora wybrala kutacha zamiast corki.

Gość gość
A ja mam super teściową. Kochana babcia dla wnuków i matka dla mnie i męża. Mamę miałam wspaniałą ale niestety zmarła jak miałam 25 lat.

Gość gość
U mnie i jedna i druga fajna i dużo pomagają przy wnuka. Z jedną chodzę na basen a z drugą no kosmetyczki/masaże.