Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie boje się już postanowilem ze wkrótce się powiesze

Polecane posty

Gość gość

.. za szkole , za życie , za problemy , za sprawiedliwość mamie napisze ze nie powinna się przejmować wyrzucala mnie z domu , szantazowala to Ma to czego chciała ludzi nie lubię pogrzebu tez nie potrzebuje jak i fałszywych ludzi na nim

Gość gość
jesteś młody pomyśl ze skńczysz szkołe i zaczniesz zyc po swojemu a jak nie idzie ci w szkole to ją rzuć i nie przejmuj się życiem z doświadczenia wiem ze nie warto

Gość gość
To udowodnisz wszystkim, że głupi byłeś.

To tylko taki wentyl bezpieczeństwa ta myśl o samobójstwie. Myślisz o tym, ze przecież możesz zakończyć te wszystkie kłopoty w sekundę i jesteś przez to spokojniejszy.

Gość gość
Jestem na ostatnim semestrze 6 lat pracy pojdzie siup boje się ze się przyczepi ktoś kto jest gorszy ze wszystkich przedmiotów tylko nie z angielskiego gdzieś mam życie gdzie mieszkanka mają szlachta nie pracuje a ja żyję w śmietniku i te dziewczyny dobrze ze są zdradzane przez tych chuji

Gość gość
Warto dodać że mam też nudne życie nawet tv juz obejrzeć nie mogę

Gość gość
Weź się do roboty! I zobacz ile osób walczy o życie np. Na siepomaga lub innych...

Gość gość
Nie nadaje się nigdzie co gorsza moja nie sprawiedliwości szkolna może mi ciążyc życie nie mam też po co pracować powiesze się i tyle

Gość gość
pierwszym nastepstwem odejscia od boga i poddanie sie dzialaniu złego ducha jest smutek,poczucie pustki i samotnosci,trwoga i strach przed przyszłoscia zamkniecie w sobie i niemoznosc kochania ,a takze najruzniejsze choroby psychiczne, nerwowe i somatyczne tracąc wiare, ludzie stacza sie jak po równi pochyłej,az w koncu dochodza do stanu w którym traktuja Boga jako najwiekszego wroga i zaczynaja go nienawidziec w niektórych przypadkach moze dosc do opentania pan bóg dopuszcza do tego by zdemaskowac obecnosc złych demonów i wezwac ludzi do nawrucenia

Gość gość
I matce na złość nie zrobisz..popłacze rok lub dwa a ty będziesz już przeszłością..nikogo tym nie ukarzesz tylko SIEBIE

Gość gość
już wielu obiecywało...

Gość gość
Coraz gorsze czasy, coraz więcej osób nie ma po co żyć...

Gość gość
Trudno ją nie będę żyć z taką niesprawiedliwości a co do Boga juz w niego nie wierzę boje się szczurów po śmierci do żadnego towarzystwa się nie nadaje , wszyscy tacy charakterni podobno i w porządku chyba ja jako jedyny gdzieś mam ich , mam już nawet las pogodzony z tym jestem myślę że mam i odwagę stanąć nad drzewem i skoczyć

Gość gość
do 23:25 gościu powyżej, ale twoja teoria jest do niczego, bo nie bierzesz pod uwagę że są osoby które się modlą do ostatniej sekundy życia, zanim odbiorą sobie życie. One nie nienawidzą Boga. A są też osoby które rodzą się z chorobami umysłowymi, więc nawet nie miały możliwości poznac świata, ludzi i wpaść w osamotnienie.

Gość gość
Nie będę żył tam z tym co ten szlachta nie pracuje i tak mam gorsze życie i tyle

Gość gość
Nie wierzysz, ale to nie znaczy, że go nie ma. Musisz mu zaufać i przeczekać gorszy okres.

Gość gość
trzeba sie modlic sercem i nie grzeszyć kiedyś także myślałem sie sie dobrze modle maryja w Medjugorie muwi by sie modlic z sercem i to przynajmniej 3 godziny chodzić na msze i czytać pismo sw teraz mozna powiedziec ze sie jest wierzacym i jak sie wypełni to co mówi tutaj synteza http://www.voxdomini.com.pl/medz/pimedz1.html http://www.voxdomini.com.pl/medz/pimedz2.html bo teraz msza i paciorek to nie prawdziwy ale pseudo wierzacy

Gość gość
Daj spokój z bogiem nie wiem czy dożyje do moich urodzin

Gość gość
nie wierzysz ok ale powiadam ci ze będzie coraz gorzej jak napisałem wyżej gość dziś te skutki ciebie czekają chyba ze sie zaczniesz sie modlić do reszczy takze pisze kto nie wierzy tego czekają skutki choroby psychiczne to zalezy od demonów bo grzech trzeba płacic własnym cierpieniem nic nie ma za darmo tylko bóg daje miłosc za darmo

Gość gość
Na co ty mi te durnoty piszesz

Gość gość
samobujców czeka wieczne cierpienie piekło obejzyj sobie siłe modlitwy on miał wypadek i otarł sie piekło smierci sie nie boi ale piekła 1 sekunda ale ból przenikał jego całe ciało i dusze najgorsze ze to będzie cała wieczność http://f.kafeteria.pl/temat/f1/sila-modlitwy-p_6684472

Gość gość
nie durnoty ale sam sie przekonasz ze bedzie coraz gorzej i jedyny ratunek to je,zus zaden psycholog czy psychiatra ci nie pomoga

Gość gość
"Modlić się 3 godziny" :O Modlić trzeba się szczerze, a nie przez minimum 3 godziny.

Gość gość
23:56 :O Bóg zabrania korzystania z pomocy psychiatrów i psychologów?

Gość gość
Nikt mnie nie rozumie ani nic psychologowie aha eh e

Gość gość
Może założę bloga pamiętnik czy coś karty się nie zmienia

Gość gość
Zrób to. Kiedyś umarłam, nie zabiłam się, byłam chora, po drugiej stronie jest spokojnie i nie ma bólu, no i koorfa musiałam się obudzić w szpitalu .... :(

Gość gość
Wszystko do dupy zobaczymy myślę że to nie długo

Gość gość
Tak wgl to nie wiem co robić babka mi powiedziała ze jak nie przeczytam ferdydurki to mi wystawi jedynkę na 6 semestr i ja jej nie przeczytam była dziewczyna która w kręciła się z koleżanką wg się nie uczyła sama p******i o uczciwość i myślę że ona nic nie odpowiedziała po drugie z poprawek wszyscy zdali wiec nie wiem czemu ja mam się uczyć zaliczyłem bogurodzice i tyle , po prostu powiem jej ze uważam ze zostałem potraktowany nie sprawiedliwe jeszcze za przeproszeniem uczen który nie zdaje matury niech się ciągnie k***a wg nic na lekcjach nie robi .

Gość gość
W p*****e mam co ona tam uważa , zachowała się wobec mnie nie wporzadku i to tyle , nie boje się tego ze nie zdam najwyżej się powiesze tego dnia przygotuję się , powiem jej ze może się pani tak hamsko zachować i nie uważam ze zasługuje na ta jedynkę i tyle szmata