Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Walentynki zaraz a ja dalej nie mam prezentu

Polecane posty

Gość gość

:(Co ja mam kupic mojemu chłopakowi?

Gość gość
A ja też nie mam jeszcze prezentu i nie myślę o tym. Nie sram tak jak Wy. Wiem, że coś kupię ładnego nawet w same walentynki. Z resztą to jest komercyjne święto i ważna jest jakość a nie wielkość/ilość/cena. Najważniejszy jest wspólnie spędzony czas w romantycznej atmosferze. Słowa i gesty znaczą więcej niż podarunki.

Gość gość
nic,wystarczy ze zrobisz mi loda i bede zadowolony;-)

Gość gość
Do gościa wyżej Mój mąż byłby zachwycony :-)

Gość gośćśćć
wy nie macie prezentu a ja nie mam chłopaka, i kto jest w gorszej sytuacji ?

Gość gość
co lubi mój chłopak?wędkowanie,gry komputerowe,koty.od razu mówie ze na 2 pierwszych sie nie znam,zresztą on ma sprzętu wędkarskiego i gier od groma.A co do kotów to myslałam o jakims gadżecie z kotem,ale sama nie wiem co

Gość gość
Kup mu żelki.

Gość gość
A myślałaś może o wspólnym wyjeździe? My taki wyjazd planowaliśmy, trochę czasu spędzimy sami. JUż nie moge się doczekać. Noclegi w Karpaczu znalazłam na stronie http://otonoc.pl/noclegi-karpacz mają tam bardzo duży wybór.

Gość gość
Ja już zamówiłam. Canvas u http://www.dcngallery.pl/2/obrazy-na-plotnie. Ja akurat wybrałam nowoczesny wzór, ale tam jest taki wybór, że każdy znajdzie coś dla siebie, nawet reprodukcję Klimta :D Moim zdaniem to fajny prezent

Gość gość
Całkiem fajnym, praktycznym prezentem dla chłopaka jest golarka. :) Ja kupiłam mojemu taką z Panasonica - jest bardzo zadowolony. Myślę, że dla większości facetów będzie to spoko prezent.

Gość anaktar
a może zamiast kupować kolejny prezent razem się gdzieś wybierzecie polecam miejsce niebanalne strzelnicę-magnum strzelanie to ekscytujące doświadczenie

Gość gość
Zawsze mozesz kupić zestaw kosmetyków do auta, one sa bardzo praktyczne: 1.total-care.pl/product-pl-235-COCKPIT-300-ml-8-ZAPACHOW-PERFUMOWANYCH-preparat-do-czyszczenia-i-konserwacji-elementow-plastikowych.html 2.total-care.pl/product-pl-4-Peparat-Opona-400-ml-preparat-do-konserwacji-opon.html 3. total-care.pl/product-pl-243-Preparat-Szyba-1l-8-ZAPACHOW-PERFUMOWANYCH-pianka-preparat-do-czyszczenia-szyb.html

Gość gość
Hmmm... Ja swojemu kupię golarkę, konkretniej od Panasonica. Możesz zrobić to samo ;)

Gość gość
p***********o was z tymi prezentami dla facetów !!