Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oddam psa foxteriera rocznego wawa

Polecane posty

Gość gość

za darmo,z wyprawką,oddaje bo niebawem powiekszy sie nasza rodzina.

Nie rozumiem, co ma jedno do drugiego? Rodzina musi liczyć stałą liczbę członków? Jeśli urodzą się bliźniaki, to też drugiego oddasz?

Dokładnie, co za idiotyczny powód! Dodatkowo teriery są bardzo przyjazne, łagodne w stosunku do dzieci- dlaczego go oddawać jak niechcianą zabawkę? Znudził ci się, tępa, gruba, ciężarówko z wiadrem między nogami?

Gość gość
po co brałaś psa ? jesteś bez serca , dziecka też nie pokochasz ja miałam psa przez 20 lat , kilka lat miałam strasznie chudych , o zimnie głodzie , i psa nie pozbyłam się jadł kradzione kartofle z pola bo nic innego nie było , gdy zachorował pożyczyłam kasę od ludzi by mieć na weterynarza ... przez to , życie mi się polepszyło mam dobrą pracę pieniądze ,.. Pamiętaj , życie jest sprawiedliwe , i złe się obróci do Ciebie, kiedyś te dziecko Cię odda do domu starców tak jak Ty tego psa teraz

Gość gość
a jak dziecko będzie miało alergie? albo autorka ma zagrożoną ciażę? może jest agresywny,najlepiej to drzeć ryja w necie debile

Gość gość
Jak dziecko będzie miało alergię, to będzie problem do rozwiązania. Na razie problemu nie ma. Mam nadzieję, że to tylko prowo, ferie są...

Gość gość
Jeżeli ma tego psa utłuc, wywieźć do lasu, przywiązać do drzewa gdzieś, wyrzucić z auta albo w inny sposób porzucić na pastwę losu ewentualnie zrobić coś innego haniebnego, to niech znajdzie mu dobry dom, w którym pies będzie chciany. Następnym razem zastanów się nad nabyciem pupila, bo to nie zabawka a żywa istota.

Gość gość
Inn, ale żeś poleciał z tym demotem. Prawie jak gibmogangsta :D

Gość gość
Ty idiotko Ten pies Cię kocha jesteś dla niego całym światem Ma sny w których miewa koszmary,gdy się budzi bieg nie do Ciebie z radością ze to był tylko sen i Cię widzi To istoty najukochansze tu na ziemi odczuwają 1000razy mocniej niż Ty tempa istoto Pęknie mu serce,zadasz mu ból którego sobie nie wyobrażasz

Gość gość
Autorko otrzymałaś tutaj sam hejt zasmiast normalnych odpowiedzi... Uśpij kundla :classic_cool:

Gość gość
gość dziś i ciebie również.... niech uśpi :classic_cool::classic_cool:

Gość gość
nie bede psa usypiała,bo po pierwsze nie potrafie,a po drugie był drogi,poważnych ludzi z okolic wawy prosze o pozostawienie maila.Kupując psa nie planowałam ciąży,my mieszkamy na 28 metrach i nie ma zwyczajnie miejsca.

Gość gość
Kiedys na fb jedna para pisala, ze oddaja psa bo kobieta w ciazy, przeglądałam sie im od tamtej pory oczywiście zyczac jak najgorzej. Oni wstawiali foty usg, a potem bobasa a oare tygodji pozjiej profilowe z czarna wstążka :D bachor umarł! Dobrze im tak. Oczywiscie autorko to nie jest zadna aluzja, po prostu zlo powraca

Gość gość
Lekarz i tak by Ci nie uśpić psa bo zdrowych się nie usypia! Macice sobie uspij. To na pewno prowo bo zadna kobieya w ciąży nie moze byc tak podla. Jak nie prowo zglos psa do fundacji oni szyvko znajda mu nowy dom,rasowe szybko znajduja

Gość gość
Przestańcie się pluć do cholery. Jak ktoś ma krzywdzić psa, niech go lepiej odda. Ja mam dwa psy duże, jednego kupiliśmy z mężem z hodowli, drugi nadprogramowy. Kuzynka kupiła psa, miał być do hodowli, cuda niewidy, wystawy i co się stało? Zaszła w ciąże, w dodatku bliźniaczą i płakała, rozpaczała, że nie da rady, kiedy męża w sumie więcej nie ma w domu, niż jest. Psy mają duże zdolności adaptacyjne, młode tym bardziej. Nie popieram bezmyślnego kupowania psów i kotów, żeby potem naprzykrzać się rodzinie czy znajomym, bo resztki ludzkich uczuć każą szukać kogoś, kogo oddający zwierzaka zna i wie, że będzie mu dobrze. Strach oddać psa jakimś przypadkowym osobom, których nie stać na zapewnienie psu leczenia w razie potrzeby ☹

Gość gość
Moja kolezanka ma corke, od jej narodzin nakupowala sobie psow rasowych ma trzy male i jednego olbrzymiego teraz kolejna ciaza i jakos psow sie nie pozbywa.

Gość gość
Wszystko zależy od człowieka i warunków życiowych. Ja mam psa swojego i tego od kuzynki, 2 koty, tak poukładane, że daję radę dbać o wszystko i pracować. Znam osoby, które bezmyślnie nagromadziły psów i teraz narzekają, bo nie ma czasu, żeby je wyczesać, obrobić i spacerować z nimi. Jedna sąsiadka ma 5 psów, snują się znudzone wokół domu i szczekają jak nakręcone. Dobrze, że to dwie ulice dalej i nie bardzo słychać u nas jazgot

Gość gość
Jak sobie z psem nie radzi to i bachora nie przewinie

Gość gość
Moja rada taka, daj ogłoszenie i ewntualnych chętnych sprawdzić, czy stać ich na zapewnienie właściwych warunków nieszczęsnemu zwierzęciu. Nie pora na hejty, nikt nie wymusi na tobie trzymania psa, jeśli go już nie chcesz. Hejty tylko denerwują i jeszcze bardziej obrzydzą tego psa. Niestety to bzdura, że zdrowego psa nie uśpią. Jeszcze do domu przyjadą. Wszystko ma swoją cenę, kto udowodni, że pies nie był chory

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 45 km od Opola

Gość gość
Dobrze, do cholery, wal się z tym Namysłowem. Na co ty liczysz? Ktoś da psu na imię Namysłów? ☺