Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lifeislife

Stara miłość nie rdzewieje...

Polecane posty

Gość Lifeislife

ej jestem tu pierwszy raz nie wiem czy pisze w dobrym miejscu ale.. Mam dylemat. Byłam ze swoim byłym dwa lata pod koniec naszego związku nie układało nam się i poszliśmy oddzielnie na sylwestra i upiłam się i całowałam się z innym tak wiem alkohol to słabe usprawiedliwienie. Chłopak ze mną zerwał nir potrafił zapomnieć. Minął rok, od czasu do czasu gdzieś tam się mijalismy ale nic oprócz zwykłego cześć nir było. Dwa dni temu spotkaliśmy się na większej imprezie ja przyszłam z kolega on z koleżanką i nagle podszedł zaczęliśmy rozmawiać pić mówił mi ze to przeznaczenie był tak kochany mówił mi takie rzeczy ze zrozumiałam zd dalej go kocham. Cała noc tanczylismy rozmawialiśmy wspominaliśmy nasz związek, powtarzał mi ciągle zd to przeznaczenie nawet wykombinowal róże i mi ją dał, zaprosił mnie na wesele... Naprawdę byłam taka szczęśliwa... I nir wiem co mam myśleć.. Ja wiem ze go kocham ale czy warto do tego wracać? Mam obawy ze on jednak już mnie nie kocha a ja zakochałam się na nowo w moim ex

Gość gość
Opisałaś się jak głupia i gdzie ta miłość? To o czym piszesz to zwyczajna chcica a nie żadna miłość :-)