Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 25

Polecane posty

Mazurek: "Prezydent siedzi. Dlatego przejdzie do historii." x x Opozycja? Jaka opozycja? Jak nas wkurzą to za chwilę nie będzie żadnej opozycji - Joachim Brudziński -

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 45 km od Opola opole ma 4 teatry już nie ma 0 odpowiedzi tylko 1 odp.

_iftar_ dziś Kolejny nowy na nowo oblany zambem. Gratulacje. x tu nie ma kulturalnych postów. Ustosunkowujesz się jedynie do tych, które możesz w tej swojej śmiesznej wojnie z Otuliną wykorzystać. Za chwilę bydło zmieni front i zacznie spamowac ciebie. Wtedy każdy post bedzie wg ciebie niekulturalny. Dziecinada shatyn. x x Są kulturalne, np moje. Natomiast co do innnych pisałem o "w miarę kulturalnych". Ja wojny żadnej z otuloną nie prowadzę. Odpowiadam jedynie na jej, obrażajace mnie i moją rodzinę posty. Może to i dziecinada ale wg mnie nie.

Gość Miasto Kluczbork woj opolskie
Rząd pis chce zmienić granice Warszawy żeby zyskać wyborców i chcą by do Warszawy zostały włączone 33 podwarszawskie gminy i miejscowości jak Konstancin - Jeziorna ząbki marki zielonka Otwock Pruszków Wołomin Halinów itd i powierzchnia Warszawy ma wzrosnąć 3 krotnie z 517 km kwadratowych do 1500 km kwadratowych i liczba mieszkańców wzrośnie z 1,7 miliona do 2,6 miliona mieszkańców odpowiedni projekt ustawy już jest w sejmie to już druga odpowiedź

Ustosunkowujesz się jedynie do tych, które możesz w tej swojej śmiesznej wojnie z Otuliną wykorzystać. x x To za to jest ciekawy temat... Poiwiadasz, że to smieszna wojna... Kiedy coś takiego napisałaś do otulonej która tę wojnę prowadzi cały czas, napadając na mnie bez podstaw?

Gość gość
Myślę że powinieneś tutejsze gwiazdy głaskać po glowkach, dziękować kiedy cię obrażają, i bronić ich własną piersią. I jeszcze Areckiego, co doniósł na Ciebie na policję :D

Gość Coco Chanel Amber
Znowu zespamowali namyslow shatyn zrób coś z tym przecież każdy już ma go dość i o zmianie granic opola które stało się faktem bo opole zmieniło granice 1 stycznia 2017 I OD STYCZNIA 2017 ROKU TE PODOPOLSKIE WSIE SĄ JUŻ W GRANICACH MIASTA OPOLE i o tej nowej ustawie o zmianie granic Warszawy każdy już wie shatyn zrób coś z tym spamem!!!

_iftar_ dziś Ty też obrażałeś jej rodzinę. Z resztą moją także. Masz totalny odpał na tle tej wojny, juz ci to dawno temu mówiłam. Chcesz to sobie ją prowadź. Twoje małpy, twój cyrk. Ale nie wymagaj od innych patrzenia na temat z twojego zacietrzewionego punktu widzenia. Kiedys to się obroci przeciw tobie. x x To nie jest prawdą i sama o tym wiesz. Ja mam odpał? Ty czytasz czasami ten topik? WSZYSTKIE ataki tej "wojny" zaczynają się od otulonej. I od nikogo nie wymagam widzenia świata w mój sposób. Pisze jedynie o FAKTACH. Spójrz na poprzednia część tego topiku i na to co otulona wypisywała o mnie i moich rodzicach podczas gdy mnie tam, na tym topiku, nie było. To są FAKTY...

_iftar_ dziś Boshe...no totalna dziecinada. A jej nie zwróciłas uwagi tylko mi.... Shatyn litosci...to już dawno przestało być zabawne. Bedę dorosłemu facetowić udowadniać ze dziewczynie zwracałam uwagę. x x Nie musisz niczego udowaniać i o to nie prosiłem. Ale nigdy nie przeczytałem tutaj tego twojego "zwracania uwagi" otulonej na temat posądzania mnie o wypisywanie chamskich postów pod orange...

_iftar_ dziś Myślę ze powinien się odciąć od takich debili jak ty. Bezwarunkowo. x x Bardzo chętnie ale zaraz po tym jak ty, Iftar, odetniesz się od tego co otulona wypisuje na mój temat, obrażając mnie i moją rodzine... Posądzajac mnie o pisanie 'pod orange" itp, itd...

otulona_snem dziś If nie raz i nie dwa..mowila zebym sobie dala z toba spokoj,takze sie tak nie rzucaj Shatyn nie tylko ona zreszta,ale jak widac nie zawsze sie udaje,dobra wklejaj sobie dalej raz na gosciu raz kulturalnie w sumie nie powinno mnie to obchodzic,ale wiedz ze ja wiem,zebys sie tak za pewnie nie czul x x Wiesz mniej więcej tyle na ten temat co na temat zawałów serca... A o swojej chorej wyobraźni tego co z niej wynika opowiadaj na innych topikach...

Gość Itfar
Shatyn dlaczego ty ciagle zakładasz mnóstwo tematów kaczka na taczke co nie wystarczy Ci jeden przycież ty w jednym temacie możesz pisać najwyżej po 10 000-20-000wpisów byś miał a tak zakładasz temat po temacie o tytule kaczka na taczke

otulona_snem dziś jedynym porabancem,ktory zapisywal,archiwizowal i pozniej wykorzystywal posty na kafeterii jestes ty,nigdy nie spotkalam sie u nikogo przez 12 lat bycia tutaj,ani gdziekolwiek indziej na innych forach,na ktorych pisze cos takiego,wiec juz zamilcz i sie nie pograzaj i to nie tylko moja opinia jest tyle,koncze bo szkoda czasu na udowadnianie ze wielbladem nie jestem i struganie przez ciebie jak zwykle wariatuncia x x Jak widac nie jedynym który zbiera twoje CHAMSKIE i GÓWNIARSKIE posty. Bo ja ostanio cytowałem to co kiedyś napisałas pod moim adresem miesiące temu. Ale OK. Wiem, że ty "wiesz"... Że jest inaczej...

Itfar dziś Shatyn dlaczego ty ciagle zakładasz mnóstwo tematów kaczka na taczke co nie wystarczy Ci jeden przycież ty w jednym temacie możesz pisać najwyżej po 10 000-20-000wpisów byś miał a tak zakładasz temat po temacie o tytule kaczka na taczke x x Już tłumaczyłem ale zrobię to dla ciebie jeszcze raz. To jest cały czas ten sam topik tylko pisany w cześciach ze względu na ograniczenia informacyjne występujące na tym forum.

otulona_snem dziś oczywioscie usmiech.gif zebys sie tak dobrze nie czul x x Ja się dobrze czuje w przeciwieństwie do twojej psychiki... "Widzenia" mnie co chwile pod różnymi 'orange" to jedynie dowód twojej choroby. Przy okazji dodam, że na pewno takimi działaniami sprawiasz ogromną frajdę tym róznym orange... Czy ty naprawde nie rozumiesz, że sprawiasz im radość i spełniasz to co ci nakazują w ten sposób działając? Weź pomyśl chwile a jak nie potrafisz to poproś M.

Gość Itfar
Aaa

otulona_snem dziś i konczac ten z****** temat twojej dzialanosci obrzydliwej,masz tez w charakterze tendencje psycholowe do wieszania sie na kims,lazenia,nekania,jakbys nie pojmowal,ze ktos cie nie chce,nie lubi,ma ciebie dosc...... x x Za nikim nie "łaże" nie "nękam", nie "wieszam się" itp, itd. To tylko twoja niezdrowa wyobraźnia i psychika.

....a ciebie jak nie cierpie od poczatku i mam jak najgorsze zdanie,tak nie bede cierpiec jeszcze bardziej,bo sie brzydze czyms tak mendowatym kpw? x x Kpw... Nie lubisz bo od poczatku udowadniam twoje kłamstwa, twój brak wiedzy, ogłady, kultury, dobrego wychowania itp, itd...

otulona_snem dziś aha i nigdy nie twierdzilam,ze wszystko jest twoim dzielem,ale wklejanki archiwizacyjne sa i tyle w temacie,mozesz sobie do zasranej smierci zaprzeczac,mnie to ( wstaw sobie) x x Jak widac nawet nie czytasz tego co sama piszesz... Co do reszty... Spróbuj leczyć te obsesję...

otulona_snem dziś a ty mnie wiesz dlaczego nie lubisz?usmiech.gif bo cie pieknie rozpracowalam x x Ja nie mam stosunku emocjonalnego do twojej żałosnej osoby... A to twoje "rozpracowanie" istnieje tylko i wyłącznie w twojej wyobraźni. Niezdrowej wyobraxni.

Tu mało osób mnie lubi bo ludzie nie lubia jak im prawde napisac i jeszcze ja uzasadnić tak, że nie mają ruchu i stoją pod ścianą...

otulona_snem dziś ty mnie nie denerwujesz,ty we mnie wzbudzasz strach,ja sie boje takich ludzi jak ty,bo sa nieobliczalni i niebezpieczni,cale szczescie nie znam nikogo takiego w realu x x Nieobliczalni? Poczytaj coś wczoraj nawypisywała i wtedy zobaczysz kto tu jest nieobliczalny. A ja jestem obliczalny i bezpieczny. Wystarczy poczytac moje posty. Spokojne, wyważone, na prośbę uzasadnione, stabilne emocjonalnie itp, itd...

otulona_snem dziś szczegolnie piszac do mnie pod swoim nickiem,ze tak bys mnie kopnal,jakbys z tych krzakow sie wynurzyl w koncu,ze bym sie nogami zakryla-rzeczywiscie jestes bardzo obliczalny smiech.gif i to pisales TRZEZWY x x To była tylko odpowiedź na podobny twój post. I sama o tym wiesz. Poza tym to było nie wiem... Może z 10 lat temu. A ja mówię o współczesności bo i ty o niej pisałaś...

Z "wPolityce"... x UJAWNIAMY. Sprawdź kim są zatrzymani w aferze reprywatyzacyjnej. Jedna z urzędniczek oddała Waltzom kamienicę przy Noakowskiego 16 x x To nie była urzędniczka tylko urzędnik. Nazywał sie Lech Kaczyński.

Gość gość
Wcale nie jest prawdą że ci sami ludzie atakują Shatyna i Otulona. Shatyn jest obrażany przez jakichś chorych pisowcow grożących mu pobiciem. Z Odurzonej i iftara śmieją się ludzie rozbawiony lub zdegustowani ich alkoholizmem, odchodzeniem, siedzeniem na siłę, albo brudnymi gaciami.

otulona_snem dziś bo jeszcze jak ja cos tam po pijaku wybzdurzylam,za co przeprosilam to mozna uznac ze nie bylam do konca jakby tu powiedziec myslaca i wiadomo przeciez ze krzywdy bym ci nie zrobila zadnej,ale jak dorosly facet,bedac w pelni wladz umyslowych,pisze do kobiety ze tak by ja kopnal zeby sie zakryla nogami,to sie nie dziw ze ma go za tego za kogo ja cie mam i ze sie ciebie byl w realu bala x x A ja odpowiedziałem na twój post tak jak na to zasługiwałaś i w podobny sposób jak ty napisałaś go do mnie. Tak postępuje trzeźwy facet.

No to było 9 lat temu... A ja piszę, podobnie jak ty pisałaś wczesniej, o współczesności.

otulona_snem dziś ech juz naprawde mam dosc lapka.gif )) niereformowalny beton jestes x x Dlatego, że pisze prawdę? Fakt. Pod tym względem jestem beton i to niereformowalny. Jak widze prawda zabolała...:D Jak zwykle... Dlatego właśnie mnie tak mało osób tutaj lubi.

Gość gość
E, otulona pijaczyno, a się twój chłop nie obruszył jak wyimaginowałaś sobie 9letniego syna? :D :D :D Czy nie pokazywałaś mu swoich wpisów pijackich? :D :D :D No już żeby tak tępa sooka jak ty uczyła kogokolwiek moralności, to tego nawet w kabarecie Lipińskiej nie widzieli :D :D :D