Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 25

Polecane posty

Gość gość
Shatyna fota z Sympatii też tutaj latała :D Dziadyga ma żonę, a szuka na boku :o

Gość gość
gość dziś shatyn tylko ty swojej foty nie wklejaj bo wtedy to wogóle strony przestaną chodzić x wtedy akurat to nie myr ją wkleil, tylko ktoś życzliwy, kto tę fotkę prywatnie posiadał. Ale myrek potwierdził, że to on. A kto ma zdjęcie szatyna i mógłby je tu wkleić? :classic_cool:

Gość gość
Foty nie mam, ale wygląda jak cygan, ma wąsa i tak jsk Kaczyński jest kurduplem.

Gość gość
Pobawmy się w festiwal zdjęć :classic_cool: Każdy kto ma, wrzuca na serwer (jest ich pełno) na 3 minutki :classic_cool: A potem kasuje :classic_cool:

Gość gość
Z alkoholem problemy ma tez Agatka, szczegolnie przy niedzieli :)

Gość gość
Agata, co się dzieje, że się dzisiaj nie logujesz? :classic_cool: Ah, zapomniałam, że nie dyskutuje się z faktami :D 🖐️

Gość gość
Jak zrobić schab żeby go nie usmażyć, ale żeby wyszedł smaczny? Szpinak jeszcze mam.

Chciałbym zwrócić uwagę, że to jest topik polityczny a nie topik o Shatynie czy tym bardziej otulonej, iftar czy myrevinie...

Biologia bez antykoncepcji, matematyka bez funkcji, a chemia bez izotopów. Po reformie edukacji grozi nam zapaść czytelnictwa. To uwagi do podstaw programowych, które MEN dostało od naukowców i organizacji pozarządowych. Łącznie kilkaset stron x Całość: http://tnij.org/7bpzfbe x x Tak ma wyglądac edukacja a'la pis...:O

W przyszłym tygodniu związki zawodowe otrzymają projekt porozumienia poprzedzającego połączenie Katowickiego Holdingu Węglowego z Polską Grupą Górniczą. Po fuzji PGG ma być dokapitalizowana kwotą ok. 1 mld zł - zapowiedział minister energii Krzysztof Tchórzewski. x Całość: http://tnij.org/yfw95fb x x A tak gospodarka a'la pis...:O

Za poprzednich rządów PiS oburzało się na istnienie gabinetów politycznych w ministerstwach. Krytykowało to, że stanowiska w resortach obsadzane są młodymi, często niedoświadczonymi, działaczami partyjnymi czy asystentami posłów i ministrów. A teraz? Samo wydaje na nie fortunę z naszych pieniędzy. x Należy skasować wszystkie stanowiska w gabinetach politycznych! – tak jeszcze w 2009 roku mówił... Mariusz Błaszczak z PiS. Teraz rząd jest u władzy i co? O likwidacji gabinetów mowy nie ma. Pracę znalazło tam niemal 100 działaczy. I jak się okazuje – oprócz sporych pensji (nawet 13 tys. zł miesięcznie) – dostają jeszcze sute nagrody. x Jak wynika z informacji z ministerstw, od listopada 2015 roku, czyli odkąd PiS objęło władzę, na nagrody dla pracowników gabinetów politycznych wydano co najmniej 399 tys. zł! Co najmniej, ponieważ m.in. MON i resort sprawiedliwości odmówiły podania takich informacji! Czyżby miały coś do ukrycia? x Całość: http://tnij.org/p5bluog x x A to tanie państwo a'la pis...

Gość gość
tanie państwo to Tusk wprowadził. By żyło się lepiej.

Gość gość
Pis kontynuuje

Gość gość
dobra zmiana:D

Gość gość
Jako ktoś, kto przeżył już reformę gimnazjalną (maturę pisałam w 2005) oświadczam, że: -na biologii nie było słowa o antykoncepcji (z biologii zdawałam maturę więc jestem zorientowana jak nikt inny) -izotopy na chemii były owszem w podręczniku, ale już nie zdążyliśmy ich przerobić z nawału materiału (w LO, bo o izotopach w gimnazjum powiedzieli nam coś tam czysto teoretycznie) - funkcje owszem były. Daleko mi do pisiorów, ustawę uważam za idiotyczną (nie z założenia tylko w zakresie realizacji) ale jeśli ktos dzisiaj szczeka głośno na temat programu, to ja się kuźwa pytam: gdzie był przez ostatnie 20 lat????

Gość gość
Bruno Shatyn wczoraj xxx.wymien chociaz jedna.ale nie jakies pomaranczowe sraczki.

Gość gość
Corka znajomej (Vkl podstawowki) ma w tym roku wychowanie w rodzinie. Ani slowa o swiadomym macierzynstwie. Wylacznie o tym, jak nalezy poswiecic sie garom, dzieciom, wspieraniu meza. Paranoka, widzialam podrecznik.

Gość gość
Petru

Gość gość
Ty wiesz :) Wielki ekonomista, którego będą wkrótce przedstawiać Ryszard P. :classic_cool:

Gość gość
lub Lis

Gość gość
Co tu nie widzisz ze to Petru???

Nie. Nie widze. Jakieś stare zdjęcie, wygląda jak z tv, niewyraźne, przedstawiające kogos kto jest podobny do Petru. I tylko tyle.