Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 25

Polecane posty

Gość gość
Celem wizyty Agatki bylo oczywiscie na dzien dobry zaatakowanie Shatyna. Iftara pewnie znowu stwierdzi ze to Shatyn prowadzi wojenke z nachlana :D

Gość gość
Idże ty stary kretynie,lecz sie z tych swoich"ataków".:D

Gość gość
Biedny zaatakowany shatyn.:D

Gość gość
A co pipo glupia robisz od niedzieli? Wlazisz tu i zaczynasz swoje piertolenie jak Shatyn jest be i jakie straszne rzeczy ci robi. On jak tu wchodzi jakos nie zaczyna tematu i calkiem niezle zyje sobie bez ciebie. Czasem jedynie odpowiada na co durniejsze zaczepki z twojej pachnacej alkoholem strony :)

Gość gość
Watpie zeby Shatyn byl biedny. Jak pod sklepem przyplacze sie jakas pijaczka to zaczepiani klienci sklepu tez nie sa od razu biedni.

Gość gość
Idżę się stary lecz.Bo Ty wszędzie widzisz otuloną.Nie debilu nie jestem otuloną,ale i tak do tego zakutego wiaderka nie dojdzie.:D

Gość gość
"Idże ty stary kretynie,lecz sie z tych swoich"ataków".smiech.gif" " Wcale nie jestem Otulona" :D:D:D:D:D

Gość gość
Kretyn :D.Ciebie w psychiatryku wyliniały szympansie powinni w ramach praktyk pokazywać :D

Gość gość
gość dziś Idżę się stary lecz.Bo Ty wszędzie widzisz otuloną.Nie debilu nie jestem otuloną,ale i tak do tego zakutego wiaderka nie dojdzie.smiech.gif Bardzo mądre słowa, ja też uważam, że jak ktoś wiecznie widzi w gościach jedną osobę, musi mieć poważne problemy z głową. Ale Shatyn tak nie robi. Za to znam tu jedną zalogowaną która tak ma. To co, ona kwalifikuje się do psychiatry?

Gość gość
Idżę się stary lecz.Bo Ty wszędzie widzisz otuloną.Nie debilu nie jestem otuloną,ale i tak do tego zakutego wiaderka nie dojdzie.smiech.gif otulona_snem wczoraj im bardziej dziadygo zaprzeczasz tym wyrazniej widac kim jestes smiech.gif ,alez wymyslil prace od 12.00 do 16.00 smiech.gif otulona_snem wczoraj co za upierdliwy dziad smiech.gif otulona_snem wczoraj If nie raz i nie dwa..mowila zebym sobie dala z toba spokoj,takze sie tak nie rzucaj Shatyn nie tylko ona zreszta,ale jak widac nie zawsze sie udaje,dobra wklejaj sobie dalej raz na gosciu raz kulturalnie w sumie nie powinno mnie to obchodzic,ale wiedz ze ja wiem,zebys sie tak za pewnie nie czul usmiech.gif otulona_snem 2017.02.05 oczywiscie ze jestem pewna,ze to ty luju usmiech.gif otulona_snem 2017.02.05 siedze tu ponad dekade usmiech.gif ty rowniez usmiech.gif otulona_snem 2017.02.05 nic nie wyjasnia stary capie usmiech.gif ,twoja rukola i shantall to juz w ogole masakra smiech.gif otulona_snem 2017.02.05 gość dziś o ty mi plujesz w twarz shatyn? na orange?ile razy mendo plules?i co to dalo? otulona_snem 2017.02.05 i zeby bylo jasne nowohucka gnido,nie tropie cie dlatego,bo mi na tobie zalezy,nie pisze rowniez dlatego,na twoim temacie,tropie cie gnido bo mnie denerwujesz,bo nie rozumiem jak mozna byc taka k***a otulona_snem wczoraj patrz na swoja kulture i swoje wychowanie,a nie latas za kims i obrazasz na gosciu swoimi chorymi wklejankami,co ty myslisz ze kazdy jest taki p*****lniety jak ty i ma takie hobby? ze to nie widac ze to ty? ty ludzi za debili masz matole,ulzyli ci jak powklwejales sobie? to moze dalej powklejaj znowu ci ulzy,a od moich rodzicow wara otulona_snem wczoraj oczywiscie ze to ty,ze to twoje dzielo,nikt inny nie jest na tyle p*****lniety,zeby bawic sie we wklejanki archiwalnych postow,ty od poczatku sie w takie fiki miki zabawiales,i nie jest to tylko moja opinia,a ze durnia bedziesz walal to wiadomo,co innego sie po tobie mozna spodziewac? ze sie przyznasz?smiech.gif :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Wychodzi na to, ze Agatka kwalifikuje sie do leczenia :)

Gość gość
Agatka jak Agatka,ale Ty Kronikarzu napewno.

Gość gość
Dlaczego? bo na szybko sprawdzilem dwie ostatnie kaczki? Bez przesady z tym "kronikarzem", kazdy tak potrafi:) Ale ktos tam wyzej napisal ze widzenie wszedzie jakiejs osoby to choroba. No i Agatka zostala zdiagnozowana, bo to jedyny nick ktory wszedzie kogos widzi.

Gość gość
Ktoś sobie z was jajca takie robi, że aż miło raz na parę miesięcy, a wy jesteście gotowi się pozagryzać tutaj. Miło się na to patrzy nawet, nie często zdarza się oglądać ludzką tępotę w takim wydaniu jak tutaj. I piszę zarówno o tych kretynkach, jak i starym, a takim jednak głupim Szatynie.Chociaż jemu może z racji wieku pewne rzeczy powinno się wybaczyć.

Gość gość
Kronikarzu,Ty też widzisz we mnie Agatkę.Wszystkie Twoje kroniki,też Agatki dotyczą.Zdiagnozuj się sam obywatelu Kronikarzu.

Gość gość
Ja nie widze w tobie Agatki, chociaz moze i nia jestes. Jej niezdolnosc pojecia, ze ktos moze nie pisac na zmiane na logu/nielogu wyraznie wskazuje ze sama czesto stosuje taka taktyke. Ale nie udowodnie ci ze nia jestes, dlatego nie wmawiaj sobie. Jeszcze raz gratulacje za trafna diagnoze Agaty, ona potrzebuje takich mocnych slow krytyki :)

Gość gość
Za tym ze jestes Agata przemawia rowniez fakt, ze znowu komus cos wmawiasz, tym razem mi narzucasz kogo niby widze. Ale, jak juz wspominalem, dowodow nie mam wiec nie bede z siebie robil idioty niczym bialostockie CSI :)

Gość gość
Trzecim dowodem jest mialkosc z jaka odbijasz pileczke. To tak jak wetdy, gdy Agatka zaczela wypisywac bzdury o ojcu Shatyna i skrzyni biegow. Zero sensu, wylacznie rozpaczliwe lapanie sie byle czego zeby tylko odpyskowac. Ale dowodow nie mam, zatem nie moge ci wmawiac ze nia jestes :)

Gość gość
No, super. Jestem Agatką i jednocześnie nią nie jestem.

Gość gość
Jedno jest pewne: bankowo jesteś tak samo tępa jak i ona :classic_cool: 🖐️)))

Gość gość
A czy jestes Agatka to juz sprawa drugorzedna :)

Gość gość
Nie ma znaczenie kto jest kto, nie ma znaczenie logowanie. Jak się zalogujesz i tak będziesz Shatynem, który robił projekt na macierzyństwie przez rok, żeby potem ujawnić się tutaj :D To się nazywa paranoja i są na to leki.

Gość gość
W doopie z Agatka, to tylko zwykly blond pustak z bialostockiego, z nadpobudliwa szpara i niewyparzonym ryjem :D A co do polityki: Pensja prawie 16 tys. zł miesięcznie, służbowe auto i mieszkanie – miliony Polaków harujących za grosze może o tym tylko pomarzyć. A tak żyje syn posła PiS Leonarda Krasulskiego (67 l.) – Piotr Kilka miesięcy po przejęciu władzy przez partię ojca został wicedyrektorem w Oddziale Terenowym Agencji Nieruchomości Rolnych w Olsztynie. REKLAMA REKLAMA Wcześniej Krasulski junior przez prawie 10 lat pracował w Warmińsko-Mazurskim Ośrodku Doradztwa podlegającym Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa. Był doradcą w malutkiej gminie Młynary nieopodal Elbląga. „Dojna zmiana” PiS była więc dla niego wyjątkowo łaskawa! W nowym miejscu pracy dopieszczają go, jak tylko mogą. Jak przyznaje ANR, 4 października 2016 r. oddział kupił skodę superb za 132 tys. zł! Od aut kupowanych dla ministrów różni się ona tylko... kolorem. Agencja zapewnia, że z auta korzystają różni ludzie. Sprawdziliśmy to – korzysta sam wicedyrektor. Krasulski ma też mieszkanie służbowe w Olsztynie. Płaci za nie tylko 422,26 zł. A jak donoszą nasi informatorzy, może zarabiać nawet 16 tys. zł – więcej niż tata w Sejmie! Może choć pracy ma dużo? Skąd! Zazwyczaj kończy ją o 16, a w piątki nawet przed południem! Korków jeszcze nie ma, więc na drodze do Elbląga, w którym mieszka, mógł rozwinąć prędkość nie lada – 160 km/godz.! A do obowiązków wrócił w poniedziałek... w południe. Syn posła przemęczać się nie może! (JSZ)

Gość gość
Odurzona poszła się napić?

Gość gość
Nie "napić" tylko "natchnąć" :classic_cool: Może posuwa Myra, bo Myrek sam z siebie jej nie posuwa, jak już nam Agata wyznała :D

Gość gość
No dobra, to ja odpuszczam. Przez kolejnych parę tygodni będziecie mieli spokój od wklejek, wrzutek i komentowania poczynać naszych forumowych celebrytek :) Zabawne jest to, jak was można cudownie wkręcić. Do zobaczenia za....... ;) Bo na pewno nie odmówię sobie powrotu :D Co złego to nie ja. Ale w tym momencie znika 75% postów o Otulinie i Szatynie, za ich pomaranczowe wpisy niestety nie odpowiadam :P ~~~ życzliwa.

Gość gość
Do zobaczenia Shatyn 🖐️

Gość gość
:D

Gość gość
Zaraz zaraz....... To Otulona pisała ostatnio, że będzie miała przymusową przerwę od internetu i kafeterii. Najpierw pisze "Przez kolejnych parę tygodni będziecie mieli spokój od wklejek, wrzutek i komentowania poczynać naszych forumowych celebrytek" a potem "Ale w tym momencie znika 75% postów o Otulinie i Szatynie". Ty prostacka chamico, jesteś przewidywalna aż do bólu, patologiczna pijaczyno 🖐️