Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysokie kobiety

Polecane posty

Gość gość

Hej. Jestem kobietą mam 190cm wzrostu. Mój maz ma 205cm wiec latam w szpilkach do 13 cm. Nie mam kompleksów. Mąż mówi ze musi to podoba itd. Mówi nawet abym w większych lazila żebym wyższa była od niego. Ale nadal ko LOVE i dobrze mi z nim. A wy ile macie i co sądzicie?

Gość SuperFacet200
Hej. Jestem mężczyzną trochę wyższym od ciebie (mam 197cm). 1 moja kobieta miala 180 a ta którą mam teraz ma 187. Obie latają w szpilkach (i raz troszeczkę wyższe, raz nadal nizsze). I to mi nie przeszkadza.

Gość prawictwo pospolite 114
jakbym był babą 190 cm to szukałbym faceta 182 cm by potomstwo miało szanse być niższe hehe ale .. Kto co lubi

Z tą średnią wzrostu to potem różnie wychodzi.Znam byłego policjanta-chyba dwumetrowy.Kryminaliści mówili na niego "długopis".Żonę wziął malutką,zeby dzieci wyszły mu średnie.Syn wdał się w matkę a córka w niego :-))))))))))))))

Gość gość
A ja mam 170. Tak optymalnie dla kobiety.

Gość prawictwo pospolite 114
wiem o tym., Moja ciocia ma 165 cm , wujek ma 165 cm a ich córka moja kuzynka 22 letnia ma - 175 cm .

Gość gość
Hej hej. Dzięki za odpowiedzi i proszę o więcej.

Gość gość
190?daj spokój. Chocby kobieta miala ladllna twarz to z takim wzrostem będzie szpetna. A w obcach 13cm to musi wyglądac karykaturalnie

Gość gość
prawictwo pospolite 14 a ty ile masz wzrosty? Jestes mężczyzna czy kobieta?

ja mam 172cm a kompleksów(że jestem za wysoka) pozbyłam się dopiero na studiach Lubię wysokie obcasy (10cm),ale rzadko takie buty zakładam,bo w nich wracają te głupie kompleksy.

Gość Wysokaaaaaszpila
Hej. Ja mam 179 wzrostu i mam chlopaka który ma 190cm. Gdy chodzę w szpilkach takich 10cm, to jestem ciut niższa od niego i jak lazimy razem to połowę facetów się za mną oglada (bo mam wtedy 189). Głównie oglądają się za mną tacy o wzroście 187 - 195. P.S. Moje najwyzsze szpilki mają 15cm.

Gość BABKA2
Hej. Tez jestem wysoka, mam 185cm. Mam 37 lat. Mam męża 2 metry. Wiec spoxojnie latam w szpilkach do 15cm. Mam 10-letnia córkę która ma już 160cm (najwyższą w 5 klasie)

Gość gość
Hej. Czytajac wasze posty miała trochę adrenaliny. Chciałam dodać że mam 35 lat, a moja 7 letnia córka ma 131cm wzrostu (chodzi do 1 klasy). Prosze o dalsze odpowiedzi.

Gość gość
+ moje drugie pytanie skierowane do facetow: boicie się wyższych od siebie bądź wysokich kobiet? Jak to jest gdy widzicie wysoka babkę?

Gość gość
Wielka do nieba a głupia jak trzeba. Karykatura na szpilkach,już sobie wyobrażam ten obrazek,to musi być komiczne.

Gość gość
a nie męczy Cię chodzenie w takich szpilach? W sumie chyba im wyższy wzrost tym bardziej męczące, ale może mi się tylko wydaje. Ja mam 175 i jak noszę, to takie do 7, a i tak mi dokuczają po paru godzinach, co do wyższych, to kolekcjonuję, ale rzadko zakładam, bo cały roboczy dzień w czymś takim, to dla mnie masakra.

Gość gość
Ja jestem wysoki (mam 200cm wzrostu) wiec trudno o wyższa kobiete;) Jak raz widziałem wyższa babkę na szpilkach(może 2-3 cm wyższa to adrenalina, stres ze ja wysoki a ona jeszcze wyższa. A jak widzę wysoka babke to nic. Mam żonę 179 cm wiec...

Gość gość
Witam. Jestem podobnego wzrostu bo Mam 188cm wzrostu i jestem z facetem który ma 205cm wiec jest różnica. Kompleksów pozbyłam się niedawno 4 lata temu i od tego czasu chodzę w szpilkach tak do 10cm. Jak chodzę sama 75% facetów gapi sie... (głównie mają tak od 185 do 210cm). Z ubraniami MASAKRA.

Gość Szyja
Witam. Mam 184cm wzrostu i jestem modelka. Jestem z facetem który ma z 2 metry. Gdy chodzę w szpilkach do 15cm. Gdy JESTEM sama i gdzies wychodzę to chyba wszyscy się na mnie patrzą. Ale co mi to..

Gość gość
Czytałam wasze posty. Proszę o dalsze odpowiedzi. Mogą pisać i kobiety i mężczyźni. Przypominam o moim pytaniu do facetów : boicie się wyższych od siebie bądź wysokich kobiet? Jak to jest gdy widzicie wysoka babkę?

Gość gość
Sam jestem niski wiec wysokie mi się nie podobają ani trochę

Gość Nizina
To ja niziutka... Mam tylko 15cm wzrostu a mój mąż ma 189.

Gość Nizina
Przepraszam 159 miało byc

Gość gośćinna baba
To ja optymistycznie 175. Szpiki do 10cm.

Gość gość
A jakie macie rozmiary stóp?

Gość gość
"Jak to jest gdy widzicie wysoka babkę?" Myślisz, ze sam wzrost ma jakieś znaczenie jeśli twarz i figura do luftu? Tak samo jak gdy się widzi inną babkę - zaleznie od tego jak wygląda. No chyba, że faktycznie mówimy o osobie co ma 210 w szpilkach - wtedy każdy popatrzy i kobieta, i facet, i starzec i dziecko. Na laski z fioletowymi włosami też dużo osób się gapi

Gość gość
Jest dużo ładnych, bardzo wysokich ze świata sportu. Siatkarki, koszykarki i różne inne. Ja mam 176, bo rodzice są wysocy, szczęście, że nie więcej. Osoby niższe zawsze robiły dramat z mojego wzrostu, a koledzy mówili, że nie widzą we mnie kobiety, tylko kumpla. Tak wyszło, że chodziłam do klasy z kolegami niższymi od siebie, 172 w najlepszym przypadku. Na studiach też było tylko kilku chłopaków 180 i więcej. Wydaje mi się, że u nas jest więcej niskich osńb niż wysokich, szczególnie mężczyzn. Brat ma tylko 186, a zawsze miał kolegów niższych o jakieś 10 cm, albo lepiej. Wysocy ludzie występują w dużych ilościach na Bałkanach, w Czarnogórze i w Macedonii, może jeszcze w Holandii dużo widziałam wysokich ludzi. Poza tym to jak u nas, wydaje mi się, że raczej sporo ludzi średniego wzrostu i niskich

Gość gość
175-180 to jeszcze ok wzrost, ale dalej to już nie bardzo :/ ale co zrobic, nie my decydujemy o swoim wzroscie przecież

Gość gość
Jak dziewczyna ma jakieś 180 cm, to nawet nie zwracam uwagi, nie wyróżnia się szczególnie, ale przyznam, że 190+ niemałe szpilki to musisz się wyróżniać nawet u boku swego faceta.