Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zrezygnować z pracy za około 1300 zl do ręki?

Polecane posty

Gość gość

Jestem zżyta z tym miejscem, zrezygnowalabym z tej pracy, ale boje sie ze nie znajde nic lepszego. Przyzwyczailam sie. Z drugiej strony jak rozmawiam ze znajomymi i rodziną - to minimum zarabiają 1600 do ręki, czyli jest szansa trafić lepiej jezeli chodzi o kase. Juz sama nie wiem. Szefowa nie che mi placić 13 brutto za godzine (zlecenie)

Gość gość
W Poznaniu placa od 13 netto, widzialam jakiess ogloszenia. ja mam 2700

Gość gość
Napiszcie cos zeby mnie zmotywować do podjecia jakiejs decyzji - bo teraz czuje ze tkwie w martwyn punkcie.

Gość gość
Znajomi ktorzy na produkcji pracują dwa razy tyle wyciągają co ja - a ja sie cykam, brakuje mi odwagi zeby cos zrobić, boje sie reakcji szefowej. I ze w ostatnich dniach bedzie ...ujowa atmosfera.

Szukaj lepszej pracy a zwolnij się jak dostaniesz umowę. Skoro masz zlecenie nie masz okresu wypowiedzenia.

Gość gość
Up

Gość gość
Bo moze ja przesadzam, moze praca za 1300 zl to norma i nie powinnam wybrzydzać?

Gość gość
co upujesz? Nie dostaniesz madrzejszej odp jak od inaccecostam. Najpierw szukaj a potem jak znajdziesz zwolnij sie. za 1300 to malo ktory Ukrainiec robi.

Gość gość
praca na zlecenie za 1300 zł to czysty wyzysk. rzuc to w pierony i ejszcze ścierą szefowej w łeb. Od stycznia 2tys brutto to norma. Szefowa wali ci na ponad 300 zl brutto