Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przekręcona

Oszustka na olx i blokada numeru telefonu pytanie.

Polecane posty

Gość przekręcona

Witam. Pewna oszustka przekręciła mnie na kasę na olx. Od początku nie odbierała telefonów ale raz odpowiedziała na sms. Teraz jednak chyba wrzuciła mój numer na czarną listę bo gdy dzwonię to cały czas wyświetla mi się "numer zajęty". Próbowałam do niej pisać ale czy te smsy do niej dochodzą jeśli zablokowała mój numer? Niestety perfidne babsko skasowało też konto na olx. Brak z nią kontaktu.

Gość gość
Idź na policję i pisz i dzwoń z innych numerów.

Gość gość
Jak żeś naiwna to tak jest,przez olx sie kasy nie wysyła

Gość gość
Za mała kasa żeby iść na policję. Umorzą mi od razu jako niską szkodliwość czynu, bo myślałam i o tym. Niestety w takim żyjemy kraju że złodzieje są bezkarni Nie mam też tylu telefonów by do niej dzwonić z kilku. Ciekawa jestem tylko czy jeżeli mnie zablokowała to smsa może mojego odczytać.

Gość gość
spamuj ją z bramki smsowej

Gość gość
Grzechem jest kraść a nie bycie uczciwym. To złodzieji powinno się szkalować a nie ofiary bo swoją miarką uczciwości zmierzyły drugiego człowieka, a trzeba żyć w piekle by każdego posądzać o najgorsze.

Gość przekręcona
Z bramki? A tego nie można zablokować? I czy ona to odczyta?

Gość przekręcona
Z bramki? A ona to odczyta? Tego się nie da zablokować?

Gość gość
gość dziś Za mała kasa żeby iść na policję. Umorzą mi od razu jako niską szkodliwość czynu, bo myślałam i o tym. X Bzdura! Policja przyjmie zgłoszenie ponieważ oszukanych może być więcej. Sam zostałem przekręcony na 20zeta, a śledztwo wykazało, że takich jak ja było ponad 100. Zgłoś to na psy

Gość przekręcona
Do gość dziś Naprawdę? W takim razie może i pójdę. Bo kto normalny nie odbiera obcych telefonów? Tylko ktoś kto się kogoś boi. Może tak być ze ona przekręciła więcej osób. A Ty odzyskałeś kasę? I czy ukarano tamtą osobę?

Gość gość
Olx służy do sprzedaży "twarzą w twarz", pieniądze na konto wpłaca się na własną odpowiedzialność. Co nie zmienia faktu, że złodziejce życzę wszystkiego złego.