Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura9010

Związek ze starszym

Polecane posty

Gość Laura9010

Witam wszytkich, chciałabym zasięgnąć porady od Was...mam złamane serce...pustkę w sercu i nie wiem co ze mną nie tak.....jestem przed 30...od paru lat związana z mężczyzną po 40...ma wszystko...dobry biznes, auta, pieniądze, jest uprzejmy, zabawny..lubi flistorwać, poznalismy sie zakochalismy...wszystko było wspaniale...byłam dla niego atrakcyjna, spędzaliśmy ze sobą mnóstwo czasu po pracy, w czasie pracy, w weekendy, seks i życie erotyczne urozmaicaliśmy na wszystkie sposoby...spełnialiśmy swoje fantazje i pragnienia... nadal twierdzi ze mysli o mnie non stop...ale...od paru miesięcy okazało się że spotyka się z inną....koleżanka z pracy w moim wieku....kiedy pytałam go niejednokrotnie czy coś się między nami zmieniło...czy potrzebuje czegoś...albo..co u koleżanki? Twierdził że go osaczam....potem jednak przepraszał...ale wkońcu po paru tygodniach...intuicja podpowiadała mi że jest coś na rzeczy między nimi....i przyznał się.,...że się zakochał....po jakimś czasie powiedział że kocha MNIE i JĄ.....co to znaczy????!!!!! Płakał...tłumaczył się że nie wie jak to sie stało...że przecież miał ode mnie wszystko..ale myślał że potrzebujue czegoś innego?? czego? skoro cały czas byłam przy nim...wspierałam..kochałam.....a ona uwiodła go...rozmową...zainteresowaniem...pracują razem więc dogadują się zawodowo...Proszę ....o waszą opinię...co jest nie tak z facetami?? Zawsze wydawało mi się ze skoro facet ma wszytko...nie pojdzie do innej..."jak jesz w domu nie idziesz na miasto..." ale widocznie to sie nie sprawdza....Chodzi o to że on potrzebuje aprobaty? Zainteresowania wsrod innych kobiet? O co chodzi??

Gość gość
WOlni 40 letni zwykle sa zj****i

Gość gość
Jak babiarz to pójdzie do innej Jak po 40-ce to kryzys wieku średniego( myśli,że mu lat ubywa,że młodnieje) i też pójdzie do innej i młodszej ;-P