Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile dziecko powinno miec ubranek na rozmiar 62?

Polecane posty

Gość gość

Na rozmiar 56 kupiłam 6 kompletów. A ile powinno ich być na rozmiar 62?

Gość gość
tyle samo , dziecko szybko rosnie po co za duzo szmat kupowac

Gość gość
Ja lubiłam mieć w każdym rozmiarze kilkanaście kompletów, a to przesikana pielucha, a to kupa aż na plecach, a to ulało się dziecku, nie nastawiałam pralki codziennie i tak mi było wygodniej. Kupowałam głównie używane, mało miał nowych, prawie wyłącznie prezenty albo jak trafiłam na dobre wyprzedaże.

Gość gość
Ok.10-12

Gość gość
Około 10, moje dziecko często ulewało, do tego czasem pielucha nie pomiesciła wszystkiego i kilka razy dziennie trzeba było przebierać. Jakbym miała mniej to zanim by mi pranie wyschło nie mialabym w co dziecka ubrac

Gość gość
poczekaj co ludzie przyniosa.ja tez po 2 razy dziennie przebieralam przez ulewanie

Gość gość
To ja po 5 razy przebierałam i wiecznie było za mało tych ciuszków. Body, półśpiochy nie są takie drogie, już za 10zł można kupić to co to jest?

Gość gość
Kilkanaście. Chyba że chcesz codziennie włączać pralkę z kilkoma szmatkami albo martwić się, że ciuszki jeszcze wilgotne a dziecko przesikało pieluchę i nie ma go jak przebrać. Detergent, woda i energia też nie są za darmo, więc lepiej włączać pełniejszą pralkę. Niektóre dzieci oblecą większość dni na 1 ubranku dziennie a inne trzeba przebierać po kilka razy dziennie.