Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydkie kobiety są bardziej wartościowe jako ludzie

Polecane posty

Gość gość

Bo nie mają wszystkiego podanego na tacy, nikt się ciągle do nich nie przymila przez co muszą do wszystkiego dojść własnymi siłami a to kształtuje charakter.

Gość gość
Wmawiaj to sobie brzydulo, jeśli ci to humor poprawia :P.

Gość gość
Chce was tylko uświadomić

Aha. Dobrze, że o to prosiliśmy. Wiesz, że jakby kogoś to interesowało to by sobie sam wygooglował albo się zapytał?

Gość gość
Jednak wole być mniej wartościowa :)

Ja tam jestem raczej przeciętna. Nigdy nie byłam żadną miss i pięknością ale też i nie jestem chyba aż takim kaszalotem skoro mam faceta i parę razy doświadczyłam podrywu płci przeciwnej.

Gość gość
Ale piękne kobiety mają łatwiej w pracy i częściej awansują mając mniejsze kompetencje, nie mówiąc już o daniu dooupy komu trzeba i możliwości wspięcia się naprawdę wysoko

Gość gość
To prawda. Nie są tak odrealnione i jako ludzie są fajniejsze, bardziej dojrzałe, wiedzą czego chcą. I wbrew pozorom o wiele trudniej je zdobyć. Ładnej powiesz parę komplementów i zazwyczaj wystarczy jak głupia. A takiej musisz imponować inteligencją bo przecież nie uwierzy że na urodę lecisz. Wiedzą jak wyglądają i realnie oceniają szansę. Nie zawsze zakochujesz się w urodzie. A jak się zakochasz to wszystkie wady i tak są piękne.

Gość gość
kretyńska teoria,albo ktoś jest dziwką bez względu na twarz ,albo jest fachowcem bo ma pasje w głowie

Gość gość
zabawne jak wam się zlewa cielsko z umysłem ,to dwie różne materie bałwanki

01:31 - dokładnie, istnieją przecież zarówno kobiety atrakcyjne jak i mądre jednocześnie. A ich doświadczenie może wynikać z innych bodźców, m.in. z tego, że wiedzą, że muszą udowadniać też swoją inteligencję więc teoria, że są bardziej wartościowe jest po prostu głupia. Znam zarówno koleżanki ładne i puste jak i ładne i mądre. Tak samo brzydkie i głupie oraz brzydkie i mądre. Tym ładniejszym też jest ciężko w życiu.

Gość gość
Brzydkie od początku mają gorzej. Dlatego musiały więcej myśleć jak ogarnąć życie. Jak uporać się z tym wszystkim.

01:39 - To samo można powiedzieć o ładnych bo przecież od początku musiały udowadniać, że nie są głupie, na dodatek ładne dziewczyny gdy poznają jakiegoś mężczyznę to nie do końca wiedzą, czy leci on tylko na wygląd czy też na charakter. Jak do brzydszych zarywa facet to przynajmniej mają pewność, że prawdopodobnie podobają się ze względu na charakter.

Gość gość
No tak ale i tak uważam że brzydkie muszą więcej przejść. Ogólnie ładni ludzie mają łatwiej.

Gość gość
więcej przejść ,tak łatwo określac losy innych ze swojej perspektywy prawda?

01:55 - Nie wyciągałabym aż tak daleko idących wniosków. Raczej bym powiedziała tak: Ładni ludzie mają łatwiej w innych aspektach niż ludzie brzydcy i na odwrót.

Gość gość
Ogólnie piszę. Natura urody mi nie poskąpiła. Oczywiste jest że różnie bywa. Wiem że uroda otwiera jednak więcej drzwi. Puste to ale prawdziwe.

02:03 - No tak, otwiera, ale też i zamyka. Lepiej się przestać użalać nad sobą i swoje wady przekuwać w zalety. Ja sama jakaś piękna nie jestem ale to akceptuję bo nie każdy być musi. Mogę się pocieszać tym, że np. mam super związek w przeciwieństwie do moich ładniejszych koleżanek, które jak się okazywało, były wykorzystywane aby się pokazać z "fajna laską" i żeby kumple byli zazdrośni. Też pewnie z tobą tragedii nie ma, ubieraj się dobrze i zadbaj chociaż o sylwetkę to już wiele zyskasz. Naucz się ładnie malować aby delikatnie (ale serio delikatnie a nie jak jakieś laski tak się malują, że bez makijażu już nie poznasz) zmodyfikować chociaż swoje rysy twarzy. Podkreślaj też to, co w tobie atrakcyjne a będzie dobrze. EDIT: Źle zrozumiałam, teraz ogarnęłam, że napisałaś, że nie jesteś brzydka.

Gość gość
Właśnie tak czytam cóż to za porady.

Gość gość
Ale brzydka jak chce się bzykać z przystojniakiem to musi się o niego postarać a ładna ma go na tacy

A czy "bzykanie się z przystojniakiem" to jakiś priorytet w życiu?

Gość gość
W sumie to jakiś bezsensowny jest ten temat. Bo przecież różnie bywa. I można tak w nieskończoność. Są np mniej urodzie kobiety ale pociągające seksualnie. Mają to coś.

Gość gość
Urodziwe

Gość gość
Barrranek dziś Każdy ma w życiu swoje priorytety

02:35 - Tak, ale wtedy teza, że brzydkie kobiety są bardziej wartościowe upada. Bo jaka wartościowa kobieta ma za swój cel uprawiać seks z przystojniakami?

Gość gość
Ale skoro brzydka musiała się wysilić żeby brzyknąć przystojniaka, to też wzmocniło jej charakter i pewność siebie, ponieważ osiągnęła swój cel

Gość gość
i brzydka i łatwa może się wypiąć :-) ale tylko to co w głowie zatrzyma i utrzyma związek więc o co ta batalia :-)

Gość gość
wypięcie tyłka to nie jest wielki wysiłek i nie wymaga ładnej twarzy poza tym są tapety w celu zmylenia przeciwnika