Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

juz wiem dlaczego jestem taki brzydki

Polecane posty

Gość gość

bo jestem polakiem.

Gość gość
czas wypiertalać na szparagi w nadziei na niemieckie obywatelstwo w zamian za wzorowy arbait

Gość gość
dziekuje również wszyskim tym polkom które w czynie społecznym powróciły do kraju aby uświadamiać nam że jesteśmy co najwyżej 3/10 i poswiecają cay wolny czas aby obniżać polakom samoocene i zwiekszać nienawiśc do samych siebie. to takie kooorfa patriotyczne

Gość gość
wy kooorfa koszerne kibucowe pasztety oddelegowane z burdeli mosadu. wypiertalać mi stąd bo wam zrobimy po raz kolejny obozy dla uchodców jak w 39

Gość gość
ja rozumiem, że wam sie bardziej podobało na placówkach na bliskim wschodzie i afryce ale kooorfa służba nie drużba. tera musita dawać dooopy nieobrzezanym małym polskim kooootaskom i o sie przez dłuższy czas nie zmieni więc przywyknijcie.

Gość gość
agentki kooorfa i agenci na usługach rotszylda. jak wam mówią że jesteście najinteligentniejszym narodem na świecie to dlatego że jesteście jedynymi pelikanami które łykają takie piertolenie

Gość gość
nietojepańcy umysłowi po raz kolejny pracujecie na "Swoją" zagłade. aż dziwne że was tylu sie namnożyło zażywsy że was ciągle tempią no ale po co sie nad tym zastanawiać w koncu jesteście nainteligentniejsi i i najsprytniejsi bo tak pisze w talmudzie. jepani kretyni

Gość gość
to wy tu jesteście frajerami. zapamiętajcie sobie moje słowa

Gość gość
zresztą tyle razy juz o tym pisałem że nie ma sensu więcej tego robić. widocznie są ludzie stworzeni do przegrywania