Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak oduczylyscie karmienia piersia ponad roczne dziecko

Polecane posty

Gość gość

Córka ma 18 mc i jeszcze na noc przed snem i w nocy chce piers, krzyczy mama daj, mowie ze kupiła wszystko i nic już nie ma, pomaga na pol godzi potem skarpie za bluzke i jest jazda, historia. W nocy się prężny i prawie wyskakuje z rak, rzuca kubeczkiem jak chce jej dać pic, mie wiem co robić, typ historyczny... wogole nie miała skoczka i nie pila z butli, nie chciala.

Gość gość
Nie cierpie inteligentnych poprawek przez urządzenie, nie miała smoczkow

Gość gość
Nie dawać piersi i tyle. Histeria bedzie zawsze i to normalne, po histeryzuje i sie zmęczy. Dobry pomysl to tez weekend u dziadków. Zawiez ja w piatek po poludniu i odbierz w niedziele wieczorem. Sygnalizuj ze piersi nie bedzie i nie poddawaj sie bo bedziesz karmić do 3 roku zycia. o Z takich właśnie powodów dziecko najlepiej odstawić od piersi miedzy 9 a 12 miesiącem zycia.

Gość oooo121
Tak, dziadkom niech podrzuci i niech oni się martwią i słuchają wrzasków i pisków. Mądra Ty jestes?

Gość gość
Z dziadkami zazwyczaj dzieci sa grzeczniejsze. Nie ma mamy i nie ma cyca. Jasny i prosty komunikat.

Gość oooo121
Półtoraroczne dziecko ma w d***e, że jest u dziadków i nie ma cyca. Będzie histeryzowała dopóki się nie zmęczy, ale to można osiagnąć w domu, nie trzeba męczyć dziadków :)

Gość gość
Moja jakos przyjela do wiadomosci, ze mama w nocy spi a tata nie ma cyca :) Tata wstawal, i eventualnie podawal wode. Jakos przeszlo. Przed snem karmilam ja jeszcze dlugo, ale po karmieniu szlysmy myc zabki i cycania juz nie bylo. Chyba troche ja przestraszyly robaki w zebach...

Gość gość
Bzdura. Nie koniecznie bedzie histeryzować u dziadków. Skąd ma miec pierś jak mamy nie ma. Dziadkowie umieją tez fajnie zorganizować dzieciom czas i często dzieci są z nimi grzeczniejsze. Przesadzacie. Faktycznie 2 dni to taka tragedia.

Gość gość
Dziadku jej nie wezmą to już wiem, wezmą ja naw noc jak się oduczy, teściowa to panikara. Maź o 1 w nocy do pracy idzie, taka praca, a syn 4 latek na szczęście nie slyszy

Gość gość
Nie słyszy jej wolania, zdrowy jest, gdyby ktoś odebrał moje słowa inaczej. Jego łatwo oduczylam, wiec dzieci są rozne, ale mi pomysłów już brakuje.

Gość gość
Nie dajesz i juz. Jestes za Malo stanowcza a tak Ty mówisz, że nie dasz a ona krzyczy i szantażuje i w końcu dajesz. Twoja córka wtedy dostaje komunikat, ze jak się drze to dasz jej tego cycka w końcu. W sumie ta histeria to Twoja wina

Gość gość
Autorko posmaruj 'paluszkiem' , corka jeszcze tego samego dnia odeszła od piersi