Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lana Banana

Dla mnie ciezki dzien.

Polecane posty

co u Was? bo u mnie jak cos sie wali, to wali sie na calego. mialam dzis beznadziejna randke, koles byl koszmarny. a w dodatku ciagle chce mi sie ryczec, ze moj poprzedni zwiazek sie rozwalil. ja juz tak nie moge. a zeby tego bylo malo, to mam cisnienie, jak ktos mowi o walentynkach. no bo co ja bede robila? chyba tylko ksiazka i wanna pelna piany zostaje oraz wino.

Gość Olga18
Wróciłam z krótkiego odpoczynku w ramach ferii. Normalny dzień. Teraz czas trochę więcej się uczyć do matury.

Gość gość
Facet z którym się spotkałaś wiedział, że jesteś shemale? A Twojemu byłemu to nie przeszkadzało?

ja juz tesknie za czasami maturalnymi. w ogole, to wolalabym teraz byc w liceum, niz w doroslym zyciu. normalnie oddycham powietrzem i rzygam nim jednoczesnie.

gość dziś x zawsze na priv pisze, ze jestem. exowi to nie przeszkadzało, ale powiedzmy sobie szczerze - ZNUDZIŁAM MU SIĘ. odszedł do kobiety z pochwą.

Gość Olga18
Tak chyba mówią ludzie z perspektywy czasu, jak już ich to nie dotyczy. Co innego jak maturę mają przed sobą.

Gość gość
Hm, myślałam, że Twój ex to gej. Ale widocznie jest bi.

Gość gość
Lana, a tak to w ogóle to w jakim jesteś wieku? Bo bardzo młodo wyglądasz.

Gość gość
Lana Banana znajdź se kobietę.

Gość gość
Wyglądasz na góra 21 lat ;)

Gość gość
Połowa? Planujesz operację miejsc intymnych czy co? A tak w ogóle to bardzo ładne, gęste włosy masz - to peruka czy naturalne? :P

planuje, ale jeszcze nie teraz. to polowa mojej drogi, bo od niedawna biore hormony i tak naprawde z roku na rok sie zmieniam. za rok bede wygladala jeszcze inaczej. tak, wlosy sa prawdziwe i to mowie szczerze. co miesiac chodze do fryzjera, lecz sama tez uzywam prostownicy.