Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamjuzgodosyc

Jak przetłumaczyć coś komuś, tak żeby dotarło.

Polecane posty

Gość Mamjuzgodosyc

Akcja dotyczy kolegi (nazwijmy go X), no niby mu się spodobałam itd. Problem w tym, że on ma problemy z kłamaniem. Wymyśla takie historie, że w głowie się nie mieści (facet mający już 30 lat). Wszyscy wokół mówią na X bajkopisarz, i radzą, żeby jednym uchem wpuszczać, a drugim wypuszczać to co on mówi. Okej, była rozmowa, ustaliliśmy, że będziemy tylko znajomymi, bo ja mu po prostu nie ufam i nie zaufam. Ostatnio byłam ze znajomymi (X też tam był), wtedy zadzwonił do mnie kumpel, żeby spotkać się, wyszłam do niego. I się zaczęło. Koleżanka opowiadała, że ledwo zamknęłam za sobą drzwi pan X zaczął opowiadać wszystkim jaki to niby z mojego znajomego jest "r****cz", że wyciąga dziewczyny tylko żeby je w*****ać itd. I wtedy już miarka się przebrała. Gdy spotkałam następnego dnia X powiedziałam mu co myślę, o jego kłamaniu itd. A ten nic. Odwrócił wszystko tak, że to niby ja coś wymyślam, ze mam jakieś wahania nastroju itp. Mówię mu że WSZYSCY mają go za bajkopisarza, że tyko kłamać umie, a ten nic. Spływa po nim jak po kaczce. Mów do słupa, a słup jak dupa. Jak mam do niego dotrzeć? Kiedy ten człowiek zrozumie, że powinien się udać do jakiegoś psychologa na leczenie, bo takie ciągłe kłamanie nie jest normalne? Ciągle nadaje na swoich kumpli, a oni nic, olewają to, a ten się czuje bezkarny. Może po prostu sobie darować, i urwać kontakt z tym człowiekiem?

Gość gość
To raczej nie są kłamstwa, tylko oszczerstwa, oczernianie. Zdecydowanie zerwij kontakt.

Gość gość
właśnie zerwij kontakt, a do niego coś dotrze dopiero gdy dostanie w pysk za długi język i gadanie głupot

Gość gość szarrriikkk
przyszla prostytutka do prokuratora...chcialam zalozyc sprawe bo mnie ktos k***a nazwal...