Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fajna komedia teatr w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Polećcie fajny spektakl - komedię graną w Warszawie. Z góry dziękuję za odpowiedzi!

Gość gość
Najlepszą komedię jaką widziałam w teatrze to Kolacja dla głupca w Ateneum. Nie znam osoby, której by się nie podobało. Tyle, że trudno bilety dostać

Gość gość
Między łóżkami, Bożyszcze kobiet, Berek czyli upiór w moherze. Generalnie to w ciemno można iść do Capitolu, podobały mi się wszystkie, które tam widziałem i wszystkie były zabawne

Gość gość
"Boeing, boeing" w Buffo.

Gość gość
Polecam sprawdzić repertuar tego teatru https://teatrkomedia.pl/ , grają sporo na prawdę ciekawych komedii, które moim zdaniem moga spodobac sie każdemu :)

Gość Kesandi

Zerknij sobie na TWIST AND SHOUT w Teatrze Rampa na teatr-rampa.pl/repertuar - zapowiada się naprawdę świetnie, bardzo dobra obsada, do tego kultowe przeboje Beatlesów w nowych uwspółcześnionych aranżacjach, brzmi dobrze;) Ja się wybieram w styczniu. 

Gość Zetra

A słyszeliście, że Teatr Rampa został nominowany w plebiscycie Warszawiaki 2018 w kategorii Teatr Roku? Ja staram się głosować każdego dnia na warszawiaki.com.pl/k/teatr/ (dwa razy wyleciało mi z głowy, ale myślę, że bardzo im to nie zaszkodzi):) 

Gość Sławka

Nie tylko nominowany, ale i wygrali 🙂 Widziałam na ich facebooku. Był ktoś na Jesus Christ Superstar? Jak wrażenia? Wybieram się w kwietniu teraz.

Gość Lotta

Oczywiście, że byłam. Teraz czekam na Twist and Shout z hitami Beatlesów we wrześniu. 🙂