Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biegunka u 4 miesiecznego dziecka jechac na poz?

Polecane posty

Gość gość

zaczelo sie rano 6 luznych kup ze sluzem nie chce jesc pije tylko spi i marudzi...jechac na poz czy czekac do jutra na wizyte u pediatry?

Gość gość
Taka ilosc od rana to jeszcze nie biegunka, to rozwolnienie (to nie to samo wbrew pozorom). Samopoczucie? Apetyt? Pije? Jesli pije, to najwazniejsze. Jesli przelatuje przez niego wszystko co zje/wypije tuz po - jedz. Jesli nie, spokojnie poczekaj do jutra. 4 miesiace to moze byc nawet pierwszy zabek.

Gość gość
10 minut po mleku;/ kupa ze sluzem luzna .maly jest na mm, normalnie robi 2 kupy dziennie a nie 6.apetytu brak zjadl 60 mleka kupa potem nadrobil woda wypil 120 naraz i zasnal.malo co jadl dzis tylko pije martwie sie wierci sie nie spi spokojnie jak zawsze

Gość gość
Wg mnie nie ma tragedii. Jedzeniem sie nie przejmuj, naprawde. Poki pije i po piciu nic sie nie dzieje, mozesz byc spokojna do jutra. Zdrowka, powodzenia! :)

Gość gość
ja jak byłam niemowlakiem to samą rzadzizną leciałam a byłam pasiona na cycu moim zdaniem przesadzasz

Gość gość
śluz w kupie niewlaka to nic takiego. Na juz do lekarza kwalifikuje sie krew w kupce i kilkanascie kup dziennie.