Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lekarz medycyny pracy a ciąża.

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciąży. Pracodawca wysłał mnie na badania z medycyny pracy w związku ze zmianą stanowiska pracy. Czy lekarz w zaświadczeniu ma prawo wpisać, prace do 4h przy monitorze jeżeli poinformuję go o ciąży? Może to i chamskie, ale skoro ciężarna ma takie uprawnienia to czemu z nich nie skorzystać.. Mój pracodawca każe mi siedzieć 8h przy kompie a ja się kiepsko czuje i średnio chce się tak męczyć. Tylko bez oceniania i wyzywania bo wiem, że ludzie lubią hejtowac

Gość gość
bez oceniania i hejtowania

Gość gość
Myślę, że wystawi ci jak powiesz.

Gość gość
Nie lelarz medycyny oceni czy nadajesz się do danego stanowiska.

Gość gość
Ok oceni, ale może równie dobrze ocenić, że ma pracować tylko 4 h przy monitorze a resztę np w papierach.

Gość gość
Ale z czego chcesz korzystać? Nie przy kompie to dostaniesz papiery do przewalania, chyba nie myślisz że dostaniesz kasę za 8 a będziesz robić 4h :D

Gość gość
Wolę papiery jak męczyć się przy komputerze. Prosiłam o odpowiedź na pytanie a nie jakieś swoje komentarze. Tak. Mam ochotę pracować 4 h za twoje podatki trollu

Gość gość
Nie, lekarz nie wystawia takiego zaświadczenia, bo ten przywilej wynika z kodeksu pracy. I nie będziesz pracowała te 4 godziny za czyjeś podatki bo to pracodawca ci płaci a nie ZUS...

Gość gość
Wez l4 skoro sie meczysz.

Gość Kamilka

Jak by ktoś z was szuka dobrego punktu medycyny pracy  w Bielsku Białej w Centrum Medycyny Pracy NZOZ NA . Powstańców Śląskich 8.  Gabinet specjalizuję się w świadczeniu kompleksowych usług w zakresie badań profilaktycznych dla wykonawców wszystkich zawodów.