Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę o odpowiedzi do bardziej doświadczonych ode mnie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Między mną a moim chłopakiem dochodziło do pocałunków, przytulania się. Zaznaczam, że wszystko było w ubraniach i jeśli chłopak mnie dotknął w miejscach intymnych to ręką i przez spodnie i bieliznę, nie wsadzał mi ręki w spodnie czy coś. On był cały czas tez w ubraniu. Więc przy przytulaniu jeśli dotknął mnie krokiem to przez ubranie. I wszystko było okej., bo zaznaczam nigdy nie uprawiałam seksu. Jednak dzisiaj rano (czyli 11 dzień nowego cyklu)rano jak podcierałam się, na papierze razem z przeźroczystym śluzem zobaczyłam lekkie brązowe zabarwienie. Przestraszyłam się - fakt, że wczoraj wieczorem i dzisiaj też mnie pobolewał brzuch w dolnych częściach i miesiac temu w poprzednim cyklu około 10/11/13 dnia cyklu też mnie bolał brzuch, jednak nigdy nie miałam gdzieś w trakcie cyklu jakiegoś plamienia. Stąd się przestraszyłam, zwłaszcza, że wcześniej naczytałam się o plamieniu implantacyjnym i wgl. Mam brać to wgl pod możliwość? Co to może być? Mogę odrzucić ciąże skoro nigdy nie współżyłam a jedynie to co opisałam wyżej? Moze mieć to związek z owulacją?

Gość gość
Boże...jak nie uprawiałaś seksu to w ciąży nie jesteś !!! Prawdopodobnie jakieś zaburzenia hormonalne. Idź do ginekologa,zbada Cie i stwierdzi czym to jest spowodowane. Jeżeli zaburzenia hormonalne to da Ci jakieś leki i tyle.

Gość gość
Wróć do podstawówki

Gość gość
tak, jestes w ciazy na 100%. musisz powiedziec rodzicom

Gość gość
Naprawde się stresuje, bo pierwszy raz mam taką sytuacje. Nigdy nie miałam jakiegoś plamienia w srodku cyklu. W stresie różne myśli przychodzą do głowy, dlatego pytam.

Gość gość
ktoś jeszcze się wypowie, ale bez hejtu i ironii?

Gość gość
halo?

Gość gość
Kuźwa laska, rano ci odpowiedziałam, jeszcze masz mało? Po co zaśmiecasz forum?

Gość gość
Jeżeli jesteś wiatropylna to kto wie może i jesteś w ciąży :D

Gość gość
Ja kiedyś byłam w taki sposób w ciazy więc to możliwe

Gość gość
Naprawdę? Powiesz coś wiecej na ten temat?

Gość gość
No facet mnie posmyral przez gacie po cipce i za 9 msc urodziłam dziecko a wcześniej dotykał swojego penisa

Gość gość
O ile to prawda, masz pewność, że to po tej sytuacji? Czy to była sytuacja jedna z wielu?

Gość gość
Zawsze tak było nigdy się nie kochalismy

Gość gość
czyli mówisz, że zaszłaś w ciąże będąc dziewic, nigdy wcześniej się nie kochając, przez spodnie? A co na to lekarz?

Gość gość
ja tez tak zaszlam w ciaze i to dwa razy... niektore kobiety sa poprostu bardziej plodne od innych... to plamienie po obliczeniu dni, rzeczywiscie wyglada na implantacyjne

Gość gość
mozesz mi wierzyc, jestem stara baba, na pewno 1000% nie jestes w ciazy no chyba ze cie nafaszerowal narkotykami i wykorzystal, ale i to bys zauwazyla a pewnie masz krwawa owulacje, wnioskuje ze jestes b. mloda, wiec pewnie mialas do tej pory cykle bezowulacyjne i czegos takiego nie widzialas.ja tez bylam w szoku jak pierwszy raz cos takiego zauwazylam

Gość gość
Tak jestem młoda i no nie planowałam i nawet nie myślałam o współżyciu. Z chłopakiem jestem od dłuzszego czasu, jest on moim pierwszym ( mam 18 lat). Po protu czasami jak się bardziej namiętnie całujemy no to fakt zdarzyło się, że dotykał mnie gdzieś po miejsach intymnych ale przez ubranie i naprawdę spanikowałam, a naczytałam się różnych rzeczy. Czyli te osoby, które piszą, że tak zaszly to prowokują?

Gość gość
No lekarz mi pogratulowal

Gość gość
Nie nie prowokują one tak mialy

Gość gość
Tak jak jedna tu napisała niektóre kobiety są bardziej płodne

Gość gość
Naprawdę zgłupiałam teraz, stres robi swoje. Moze te osoby robią sobie ze mnie jaja, moze nie, naprawdę się teraz denerwuje.

Gość gość
a co z tymi wszystkim wypowiedziami np na "ponton", że plemniki nie przechodzą przez ubranie?

Gość gość
i skad u was w tej sytuacji wzięły się plemniki do zapłodnienia? Spod paznokcia? Czemu straszycie autorkę bujdami?

Gość gość
przerazenie mnie ogarnia, zeby w XXI wieku, 18-letnia dziewczyna zadawala takie ptania... i to nie jest wyjatek... takich debilek jest tu pelno...

Gość gość
Autorko, robia sobie z ciebie jaja a ty wierzysz. Dziwie sie dzisiejszej mlodziezy ,ze majac teraz takie mozliwosci, dostep do internetu itd tak malo wiedzą :o Nie czytaj forów tylko wpisz w przegladarke jak przebiega zaplodnienie. Zeby byla ciaza, musi byc stosunek a przynajmiej sperma wprowadzona do pochwy.Teoretycznie jest mozliwa ciąża bez pelnego stosunku ale nigdy o takiej nie slyszalam.

Gość gość
Autorka: czyli to plamienie, kij wie co to było z rana to nie jakies krwawienie implantacyjne, a może mieć związek z owulacją np?

Gość gość
Dziewczyno a jak cie ma ktokolwiek zdiagnkzowac przez internet? Skad mamy wiedziec co Ci z pipy leci i dlaczego? Jestes wystarczajaco dorosla na chlopaka i pieszczoty ale nie wiesz jak do zaplodnienia dochodzi? Ile masz lat, 13? :/

Gość gość
Jeśli facet dotykał penisa a później ciebie to jesteś w ciąży