Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wiedzę, która sprawiłaby, że bylibyście codzienie tak happy jak po narkotyka

Polecane posty

Gość gość

ch, bez żadnych skutków ubocznych i wszystkie wasze problemy byłyby rozwiązane, nerwice, depresje etc. Szkoda mi was i podzieliłbym się z wami tą wiedzą, ale jeśli ludzie zyskają do niej dostęp to pójdziecie do pracy i będziecie zap*dalać jak poj*bani, robiąc mi konkurencję i zmuszając do większego wysiłku i zap*dolu i to jest jedyny powód, dla którego nie udostępnię wam tej wiedzy. Gdybym tylko miał gwarancję, że będziecie się op*dalali to wyciągałbym was z potężnych dołków, nerwic, depresji i problemów, sposobami o jakich wam się nie śniło, ale jak się zwiększy wasza wydajność to wymagania na rynku pracy wzrosną i oczekiwania wobec pracowników, bo i tak już się robi za czterech w PL. Tylko sobie strzelę w stopę, jeśli wam powiem, bo weź tylko pomóż ludziom, a oni zaraz w głupi sposób pokażą po sobie i dadzą się eksploatować innym.

Gość gość
nie pisz głupot i daj wreszcie te numery w lotto :classic_cool:

Gość gość
ja jestem właśnie happy bez narkotyków, jak się prześpię, często

Gość gość
ludzie to stado debili, NIE PODAWAJ TU ŻADNEJ WIEDZY, bo tępaki nie potrafią korzystać z tego