Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w związku kocham innego

Polecane posty

Gość gość

który ma rodzinę, ale nigdy mu tego nie powiem. cierpię już 5 lat :(

Gość gość
Jak chcesz poznać jego myśli, uczucia, dowiedziec sie czy będziecie razem, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Zapomnij o tym facecie, który ma rodzinę. Jak zapomnieć? To jest możliwe. Nie przesiaduj na kafeterii, zajmij się pracą, albo zmień pracę na bardziej wymagającą. Nawet wyemigruj do innego miasta, innego kraju. Naprawdę można zapomnieć i wygasić uczucia. Wystarczy nie utrzymywać kontaktu z "obiektem uczuć". On tą rodzinę (jeśli ma dzieci) będzie miał już zawsze i będziesz musiała się pod to zawsze podporządkowywać dla dobra Waszego ewentualnego związku. Najlepiej to przemyśl swoją sytuację i rób tak, żebyś kiedyś nie żałowała podjętych decyzji.

Gość gość
waclaw biurek ty i rodzina. krk mc proncie trzymaj mnie bo padne :D

Gość gość
Jeżeli Twój związek z tym facetem miałby naprawdę solidne podstawy, rację bytu to możesz też zakończyć obecny związek i zawalczyć o tamtego. Ale czy masz 100 % gwarancji, że on będzie chciał opuścić rodzinę i zostać z Tobą? Pamiętaj że zauroczenie po jakimś czasie znika a na jego miejsce przychodzi rutyna i codzienność. Pewnie jesteś mądrą dziewczynką i zdajesz sobie z tego sprawę.