Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj chłopak ma małego penisa

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny mam problem. Jestem z moim chlopakiem 2 lata, wszystko super, pasujemy do siebie, dobrze się dogadujemy ale jest taki problem ze on ma małego penisa, bardzo malego we wzwodzie ma niecałe 15 cm, wgl go w sobie nie czuje, tak jak by go nie było, w dodatku seks z moim.chlapiekim wyglada tak ze on wytrzymuje max 5 min a potem szczytuje i juz po wszystkim. A ja czuje się niezaspokojona. Co robić, mamy po 20 lat , czy to się jeszcze zmieni?

to dopiero o 2 latach stwierdziłaś, że ma małego ? :D

Gość gość
Wcześniej tego ze zauważyłam, był moim pierwszym i nie dokuczalo mi to zbyt mocno. Twraz jest inaczej

Gość gość
zmień chłopaka

to powiedz mu, że ma małego, przejmie się tym i może spróbuje coś z tym zrobić ;-) ale jak ma naprawdę małego to jakieś preparaty mu raczej na to nie pomogą, a jak za szybko dochodzi to może zastosować prezerwatywę wydłużającą stosunek, ponoć działa ;-)

Gość gość
Zmien na takiego co ma 8cm.

Gość gość
jak ma 20 lat to już mu nie urośnie więc powinnaś go rzucić dla jakiegoś z większym

Gość gość
Ja mialem za duzego (w porywach 28cm).mialem problemy musiam przejsc operacje.mam teraz 13cm.

Gość gość
można postarać się o to aby był większy o parę centymetrów, ale to on musi się postarać!!!

Gość gość
Musi sobie znalezc ładniejsza dziewczyne to mu sie powiekszy.moze jestes za brzydka?

zmniejszyłeś z 28 na 13 cm ? hahaha idiota z ciebie :P co ci przeszkadzało w takim dużym ? paniom na pewno się podobał :D

Gość gość
Mialem omdlenia.za duzo krwi odplywalo do niego.no czasami nie pelna erekcja.no i kobiety za bardzo bolalo.to tylko takie gadanie ze wolą duze.one same nie wiedza czego chca.albo tylko sie popisuje przed innymi kobietami jakiego to ma ich facet itp.

a więc można powiedzieć, że nie podołałeś temu interesowi hehe :D no ale z ta wielkością to kobiety raczej nie tylko się przechwalają, że lubią duże, bo jednak autorka posta narzeka, że jej chłopak ma małego :D może faktycznie kobiecie nie dogodzisz....

Gość gość
Autorko, 15cm to nie jest mała długość. Nie tutaj należy upatrywać problemu - z całą pewnością.

Gość gość
To czemu na 13zmniejszyles? Nie mogles na 20? Provo

Gość gość
No to sobie wyćwicz mięśnie Kegla. Wtedy to nawet ołówek Cię zaspokoi.

Gość gość
Bo 13 to normalny zdrowy rozmiar.a drugi raz na operacje nie byloby mnie stac.placilem za wszystko.

Gość gość
80% facetów nie ma wiekszego niż twój chłopak. Możesz szukać, ale rachunek prawdopodobiensta mówi,że trafisz na jeszcze mniejszego.

Gość gość
80% facetów nie ma wiekszego niż twój chłopak. Możesz szukać, ale rachunek prawdopodobiensta mówi,że trafisz na jeszcze mniejszego.

Gość Niewstydzsie
Kiedy zrobisz małą korekte twojego kompleksu? :-D

Gość gość
hahhaah 80% mniejsze niz 15? Chyba w Chinach, albo mojego meza 17 to jakis cud natury hahaha

Gość gość
Cyt. "Badania przeprowadzone w warunkach klinicznych pokazały, że przeciętna długość członka w stanie wiotkim waha się od 8,60 do 9,22 cm, wyprostowany od 8,98 do 12,5 cm i w stanie erekcji od 12,7 do 15,7 cm. Ile to jest „mały członek”? Gdyby zebrać wszystkie dane z dotychczas przeprowadzonych badań, nie bacząc na metodę badawczą i przedział wiekowy, wyniki wyglądałyby tak: bardzo mały – poniżej 9 cm mały – 9-12,5 cm średni – 12,6-15,5 cm duży – 15,6-18 cm bardzo duży – powyżej 18 cm"

Gość gość
Za dużo w zyciu zaliczyłem, zeby z wami dyskutować o tym co może 15-16 cm. :-)

Gość gość
Kobieto od 17: Mierzyłaś swojemu mężowi? :D Kazdy mierzy jak chce i zazwyczaj robią to faceci. Tak, pewnie większość sobie mierzyła i większość zastanawiała się czy to średnio, czy to w normie... Ale żeby kobieta mężowi mierzyła? Nie chce mi się wierzyć... Po co? Fakty są takie, że średnia długość to jakieś 13 - 14 cm przy czym norma jest szersza i żadną dysfunkcją nie jest penis powiedzmy 12 czy nawet 11 cm. wystarczy zerknąć na wyniki badań i popatrzeć na rozkład. Zatem taki poniżej 11cm to już straszna rzadkość Podobnie rzadki to powyżej 17cm A powyżej 20cm to jest już statystycznie śladowa ilość, rzędu 1/10000 mężczyzn. Tak się jednak niesamowicie składa, że wszyscy ci 20+ są aktywni na kafe ;)

Gość gość
Nie poruszaj mikro zagadnień

Gość gość
Óp :-D :-D

Gość gość
Srednia glebokosc pochwy to 8 cm.Masz po prostu jakies wiadro. Dodam tez ze w badaniach wyszlo ze kobiety przeceniaja wielkosc.

Gość gość
Długość jest przereklamowana. Liczy się tylko obwód.

Gość gość
Obwód jest przereklamowany. Liczy się tylko kształt:D