Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ludzie powiecie w moiej sprawie tzw pedofilia

Polecane posty

Gość gość

Jestem rodzaj meski - czyli płec napietnowana np seksualnie, zarazem wykorzystywana - pojecie 'facet' - ktoś od zapewniania komfortu kobiecie. Problemy mam od dawna, niechec do nauki - do wpajania wszystkiego co oni zapodają(średnia ocen 3,7), nastepnie problemy seksualne - prawdopodobnie żeby być spełnionym seksualnie, musiałbym zadowalać sie z każdą dziewczyną która mi sie spodobała - czyli sex co kilka dni, może co kilka godzin, lub orgie np w wieku 10 lat( być może na początek, potem już by mi nie zależało tak). Niestety rzeczywistość, do tego panujące poglądy np. że kobiety myślą o miłości, 'faceci' są bee, była odwrotna do takiej w której mógłbym być szczęśliwy, nie przytrafił mi sie nawet jednorazowy sex w życiu i wynikneło że mam 37lat. Po dłuższym czasie zaczalem opisywac swoje problemy na forach depresyjnych, które chyba nazywają sie mizoginistyczne - pisanie o pokrzywdzeniu płciowym - czułem sie zawsze dyskryminowany jako mezczyzna - np dziewczyny mają darmowe wejscia na dyski, moga czerpac zyski z 'nierządu', spotkałem sie z efektem gnebienia mnie ze strony moderacji for, ludzi z for, kobiet. Gnebienia były perfidne, prostackie np 'idz sie lecz', albo że 'czytają moją treść kilka razy i nie mogą nic zrozumieć'. Następstwa były takie. Rosła we mnie agresja, bo to co czytałem, panujące poglądy było dla mnie jak najgorsze wyobrażenie świata - myślałem (niewiem dlaczego) że każdy człowiek ma rozwiwnietą świadomość, lub można go łatwo rozwinąć, okazywało sie za każdym razem, wchodząc na fora, czytając co piszą, że 3/4 ludzi, żyje na etapie średniowiecza, jest jakimiś ciemiężcami, kieruje sie egoizmem zapedami, jest ograniczona, pozbawiona szerokiej świadomości - jaką według mnie każdy powinien posiadać, myślałem, że wszyscy powinni miec tak jak ja, czyli normalne, logiczne, szerokie myślenie. W wyniku agresji, przeciw panującej obłudzie np ze tzw pedofil powinien zginąć, być torturowany itp, prawu że za posiadanie zdjęć tzw nieletnich jest kara lat wiezienia, zacząłem wstawiać takie 'nieletnie' zdjecia na fora tym ludziom co mnie gnebili, jakby sie z tego smiejąc mając zabawe, gnębiliście mnie, to teraz dostancie zawału od jak to nazywacie szwińskich zdjęć, które tak bardzo chcecie likwidować, że może zamkniecie wasze cuchnące obłudne forum nerwica.com. W wyniku tego prawo przeszukalo dom w którym mieszkam z rodzicami i zabrało mi komputer, komputer moiej mamy, moje telefony. Posłało mnie na badania - czyli 2 miesieczne wiezienie w 'Centrum Zdrowia' w Pruszkowie. Mineło 3 lata i dotej pory nic sie nie zmieniło, ma być rozprawa sądowa. Jest to bardzo skrótowy opis z mojego życia, jednak myśle że narzucający wystarczająco dużo, by zauważyć, że zostałem przez tzw życie skrzywdzony podwójnie, a dokładniej wielokrotnie - byłem gnebiony na forach za opisywanie swoich problemów, potem przez prawo i w relacjach kobieco-męskich. A przecież podobno w wiezieniach powinni być ci co krzywdzą.

Gość gość
praca na magisterke up