Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Erotic

Jak wasz facet zachowuje się gdy odmawiacie mu sexu ?

Polecane posty

Gość Erotic

Hej. Jestem ciekawa jak to jest u innych z życiem seksualnym i jak zachowuje się wasz facet. Często kochacie się ze swoim facetem (co ile dni) ? Kto pierwszy inicjuje sex ? Jak wasz facet zachowuje się gdy odmawiacie mu sexu ? Jak działa brak sexu na waszego faceta ? Kiedy najczęściej się do was dobiera - rano czy wieczorem ?

Gość gość
fajny temat, gdy moja zona odmawia mi sexu, burcze na nia .... ale mysle ze lepij byloby miec kochanke w zapasie

Gość gość
Szukamy takiej, która nie odmawia

Ja nie odmawiam, wręcz przeciwnie. To jego częściej boli głowa:)

Gość gość
Mój mąż jak nie chcę seksu to wyciąga swojego wacka i wali sobie na moich oczach , czy to w łóżku czy na środku pokoju i jak puszcza się to specjalnie gdzie popadnie , na stół , telewizor czy podłogę.

Gość gość
Ja akurat nie odmawiam. Kochamy się raczej dwa, trzy razy w tygodniu chociaż ja mogę codziennie. Ale nie ma tu reguły kiedy. Najczęściej wieczorem, ale i rano i w nocy i w ciągu dnia. Ogólnie to kiedy mój chce. Ale jeżeli mnie przyciśnie to na nic nie czekam tylko wkładam mu rękę, a w łóżku nie muszę nigdzie wkładać bo oczywiście śpimy bez majtek. I wtedy zaraz mnie zaspokaja.

Gość
gość dziś Szukamy takiej, która nie odmawia <, I to jest wlasnie prawidlowe zachowanie.

Gość gość
jestesmy razem trzy lata i jeszcze nie zdarzylo mi sie odmówic. dzisiaj rano to ja pierwsza wyciągnelam reke w kierunku jego bokserek ;) kochamy się 3-4 razy w tygodniu, a kiedy wie, ze mam okres lub widzi, ze zle sie czuję to nigdy nie nalega, nie dobiera sie na siłe itp. bardzo go za to kocham i szanuje.