Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

są trwale farby po których nie wypadają włosy ?

Polecane posty

Gość gość

Chce porarbowac włosy, ale nie wiem jaka farbę wybrać :( Myślałam o Olii z Garniera, Castingu z Loreala ale one są bez amoniaku i podobno bardzo szybko się wyplukuja - tak jak szamponetki. Mi chodzi o trwały efekt ale żeby włosy nie wypadaly. Kolor ciemny, brązy, kasztany. Polecacie coś ?

Gość gość
up

Gość gość
też szukam takiej farby, próbowałam ziołową Herbatint. Muszę powiedziec że jest trwała mam ją już 3 miesiąc na włosach i się nie wypłukała, może minimalnie ale co z tego jak włosy wypadają nadal.

Gość gość
To może zadbaj o włosy? Ja rozjaśniam na blond z ciemnego brązu. Co 3 tygodnie. I nic mi nie wypada ponad normę. Zmień dietę, stosuj suplementy i doprowadź włosy do porządku, a potem idź do fryzjera na koloryzację, a nie narzekaj, że po drogeryjnej kupie masz zniszczone włosy.

Gość OliwiaOli
garnier to jedno z największych bubli jakie miałam okazję używać. nigdy więcej! Dla mnie najlepsze produkty są tu https://organicznewlosy.pl/37-farbowanie-wlosow-insight Mają fajne składy i dobrze działają na włosy. Ogólnie to najlepszy sklep gdzie można dostać tak dobre kosmetyki

Gość PaulaPaula789
Oliwia masz rację, super jest ten sklep i ja bardzo sobie chwalę zakupy u nich :)

Gość boombonierka
Fakt jest taki, że żeby włosy nie wypadały trzeba o nie dbać kompleksowo. Pielęgnować je no i zadbać o swoją dietę! Farba też nie jest bez znaczenia, najlepiej chyba postawić na taką, która sama oprócz farbowania też regeneruje. Ostatnio stosowałam Cameleo Omega z olejkami i wypadła naprawdę nieźle, a cena nie zwala z nóg, jak ceny niektórych farb sklepowych - polecam Ci wypróbować ;)