Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w żonatym ,19 lat starszym meżczyźnie

Polecane posty

Gość gość

miłość od pierwszego wejrzenia? Chyba istnieje,pół roku temu przyjechał do nas nowy kierowca pierwsze spojrzenia i wiedziałam,że musi być mój.Ciągle wodzi za mną wzrokiem,miłe uśmiechy spojrzenia ale to wszystko, tak już od pół roku.Nie wiem jak go zachęcić do czegoś więcej,jest taki skryty,małomówny ale uroczy (nie tylko zewnętrzne).Boże jak ja chciałabym takiego faceta,mądry zaradny,atrakcyjny i ..... nie ogląda się za kobietami. Jak go usidlić? Mam 23 lata on 42 .....

Gość gość
Hmm nie rozumiem takich jak ty!!! Jak mozna byc takim potworem zeby niszczyc komus zycie. Facet ma zone olewa ciebie, a ty chcesz go usidlic? Dziewczyno zastanow sie... daj mu i jego zonie zyc. Nie niszcz czyjegos szczescia. Jestes najgorszym tymem czlowieka, po trupach do celu. Nie buduje sie szczescia na cudzym nieszczesciu

Gość gość
Jak się nie ogląda za kobietami i jest porządny to choćbyś mu szparą świeciła przed oczami to cię dzieciaku pogoni i ośmieszy :D A jak poleci na ciebie to chyba jednak nie jest tak porządny jak ci się wydaje :D

Gość gość
Interesuj się jego pasją jeśli ma. To zawsze działa.

Gość gość
Oby ktos tobie odbil meza w przyszlosci. Pozdrawiam

Gość gość
Nie jestem potworem,zakochałam się,nie mogę spać myślę tylko o nim.Widzę ,ze on też nie patrzy na mnie tak tylko ale dosłownie zniewala spojrzeniem.Niestety widujemy się tylko 15 minut dziennie,dlaczego on nie zaproponuje nawet kawy, jak dać mu sygnał?

Gość gość
zaproponuj mu loda w kiblu jak sie zgodzi to jest twój na pewno sie zgodzi nie ma faceta który odmówi chyba ze jesteś pasztetem

Gość gość
gość 15.13 Ty debilu!!!!

Gość Dłubie w nosie
Przecież wodzi za tobą wzrokiem, to co opowiadasz, ze nie ogląda sie za kobietami? Poza tym, co ty wyprawiasz? Masz 24 lata i będziesz sie brac za ochłapy? Kierowca! Serio? Nie stać Cie na kogoś na poziomie, wykształconego i wolnego? Zacznij sie cenić i szanować i daruj teksty o miłości, jak byś go nie widywała przez najbliższe 2 miesiące to by ci przeszło. Jestem tego pewna, taka to "miłość". Cen sie i szanuj! Powodzenia

Gość gość
Właśnie on jest na poziomie,nie wiem co w tym dziwnego,że kierowcą,ciekawy męski zawód,też mi argument.Mylisz się,byłam miesiąc na chorobowym i ciągle myślałam o nim,a w walentynki dał mi kwiat,szkoda ,że go nie pocałowałam wtedy a tak chciałam ale on tylko dał i odszedł.

Gość Dłubie w nosie
Dał i odszedł bo nie chciał Cie całować, jakby chciał to by całował. Chyba mamy inne pojęcie faceta na poziomie, wiec ten element rozmowy pominę. Szkoda, ze sie nie cenisz. Może jakis fajny facet z dobra, ambitna praca, jakis inżynier albo ktoś od kogo zależy więcej niż przewóz osób (chociażby strażak) jest tobą zainteresowany, a ty zamykasz sie na znajomosci dla kierowcy w wieku kryzysowym. Popatrz w lustro zanim coś zrobisz i pomysł, czy jak będzie widać na twoim licu, ze rozbiłas rodzine będziesz sie nadal chciała oglądać. Fajnie, ze ci sie podoba, ale mało go znasz, to nie jest miłość, tylko chuć. Ty nie marzysz o inteligentnej rozmowie, czy fajnym spedzeniem razem czasu, tylko o sprawach czysto fizycznych-całowanie. To nie jest miłość. My młode dziewczyny zasługujemy na więcej.

Gość gośćteżkierowca
Koleżanka chyba nie wie ile obecnie zarabiają kierowcy ... ok 5 tys na rękę to jest praktycznie norma więc mała pewnie leci na kasę.

Gość gość
No tak, poniżej inżyniera, albo chociaż strażaka, facet nawet niech nie myśli o kobiecie, bo biedny i głupi :-D Mój jeździ, a intelektem przewyższa miejednego inżyniera, jeśli nie wszystkich.

Gość Dłubie w nosie
Dziewczyny weźcie sie ogarnijcie. Co to jest 5 tys dla chłopa co ma 40 lat? Serio lecicie na taka kasę? :D hahahahah żal

Gość Dłubie w nosie
No tak, taki mądry a pracuje w usługach drogowych;) oj weźcie sie wy ogarnijcie. I nie mówię ze taka osoba nie zasługuje na kobietę, ale ze ona zasługuje na więcej niż starego kręcikolka. Szkoda, ze nie jest tego świadoma.

Gość gofacetpo40ść
Dłubie w nosie ma rację,facet po 40 patrzy tylko na dziewczyny z doktoratem,najlepiej prawa, mające posiadłości za nie mniej jak 50 mln oraz wygląd mis świata.Oczywiście musza dobrze robić loda z połykiem. Na taki zwykłe to nie ma co patrzeć.

Gość gość
Boże co za idiotka :( jakbyś się czuła gdyby za twoim mężem latała jakas suka z cieczką? Karma wraca no chyba że chcesz mieć rozmowe z jego zoną i ryj obity

Gość gość
Ty tak na poważnie ? Przecież 40 latek to już prawie starzec ,chyba bym zwymiotowała ,bleeee.

Gość gość
O rany skąd się biorą takie pustaki? A później kłóci się to z każdym na anonimowym forum, bo się jej wydaje, że to żona faceta do którego wzdycha po kątach :D

Gość gość
Taki związek nie ma sensu,chyba że tylko dla seksu.

Gość gość
przecież to jak seks z ojcem blee

Gość gość
Daj sobie spokój.

Gość gość
Ssij

Gość gość
Mlode kobiety lubia dojrzalych :D

Gość gość
Życie zaczyna się po czterdziestce. Facet jeszcze może, co więcej ma już doświadczenie. Jak widać chętne są.

Gość gość
Hahaha. Jeszcze troche i pan sam cos zaproponuje, jesli jest chetny. A pewnie jest, skoro dal kwiatek na walentynki. Gratuluje autorce! Uda Ci sie zostac kochanka i zniszczyc komus zycie! Nie kazdy ma tyle szczescia i rozumu, zeby sie w takie cos ladowac!