Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach którzy używają kosmetyków z Biedronki ?

Polecane posty

Gość gość

pasty do zębów za 3 zł, szamponu w wielkich butlach rodzinnych i innych cudów ?

Gość gość
Kazdy kupuje to co chce lub na co go stac.Ja nie widze w tym zadnego problemu i nie oceniam ludzi przez pryzmat ich zakupow.

tanie nie znaczy gorsze. Akurat nie wiem jak z jakością jest w biedronce, ale np. kosmetyki marki Isana (rossmann) sa dobre i śmiesznie tanie

Gość gość
biedronka ma z******ty płyn micelarny do twarzy :)

Gość gość
a srajtaśmę mogę używać bez zawstydzenia?

Gość gość
Że są odważni.

Gość gość
A co autorze myślisz o ludziach, którzy kupują kosmetyki tj. pasty do zębów, szampony i inne cudy tylko ze względu na markę, a nie ze względu na skład? Bo jeśli np. żel pod prysznic z biedry ma taki sam skład jak Palmolive to nie widzę przeszkód w kupnie żelu z biedronki bo jest taki sam jak Palmolive, różni je jedynie opakowanie. Zazwyczaj nawet producent jest ten sam.

Gość gość
Kto się ku))wa zastanawia nad innymi gdzie robią zakupy?!! Chyba tylko znudzony człowiek bez własnego życia.

Gość gość
Pracuję w pewnej firmie, która produkuje różne produkty używane na codzień :P nie podam nazwy. Tak czy siak, firma ta produkuje swoje markowe produkty oraz produkty dla biedronki. Wiecie czym się różnią dwa te same produkty, jeden który później będzie sprzedawany jako marka X, a drugi który pójdzie do biedronki? Niczym :P to ta sama taśma produkcyjna. Ta sama seria. Produkt ten pochodzi z tego samego pojemnika. Jedyna różnica to etykieta :P bo produkt ten po wyprodukowaniu i przelaniu do opakowania trafi na dwie różne taśmy, które przykleją mu dwie inne etykietki :P to jest jedyna różnica pomiędzy produktem markowym a produktem z biedronki. No i cena bo za markę, która jest wartością niematerialną należy zapłacić. W biedrze marki są mniej kosztowne :P także powodzenia w przepłacaniu w tesco czy carrefourze.

Gość gość
a ja nie wiem co myśleć l ludziach,którzy zakładają takie tematy ;-/ Jest wiele fajnych prduktów, które kupuje jak setki innych ludzi,masz z tym problem? Tobie mamusia kupuje markowe szamponiki ''i inne cuda''? Szampon rodzinny z pokrzywą ,który tak wyśmiewasz jest świetny a żel do higieny intymnej dla dziewczynek i nastolatek poleca nawet ... http://www.srokao.pl trzeba przede wszystkim czytać skład kosmetyków a nie sugerować marką.

Gość gość
ja kupuje tylko marki Avene, La Roche Posay, Elgydium, Bioderma i pare innych palmolive to używa plebs, syf z SLS dla pisiorów żeby im starczyło z tej łapówki szydłowej 500 plus hahahahaha

Gość gość
(13:40) Paniusia hrabina odezwala sie.Chwalisz sie czy zalisz?Mnie tez stac na kosmetyki z gornej polki,ale nie jestem taka prostaczka jak ty i nie wyzywam innych od plebsu bo kupuja cos tanszego niz ja.Trzeba miec sieczke zamiast mozgu.