Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma lepszego uczucia niż to, gdy sperma przetacza się przez ptaszka,

Polecane posty

Gość gość

a obrzydliwie zwierzęcy, szczurzy mózg samca jest wówczas nagradzany hektolitrami endogennych chemikaliów. Dopaminy, endorfin i noradrenaliny, zmuszając do powtarzania kompulsywnych, prymitywnych ruchów i wyłączając żałośnie słabą u naszego gatunku część mózgowia odpowiedzialną za kontrolę zachowania i układu limbicznego. Szkoda, że wspominane uczucie trwa zaledwie ze 4 sekundy, a potem przeistacza się w zj*baną prolaktynową zamułę i bezproduktywność, która daje zaspokojenie, ale jednocześnie sprawia, że nic się nie chce robić .

Gość gość
od teraz inaczej bede patrzec na męża, który szczytuje

Gość gość
13:31 A u Ciebie myślisz, że odbywa się to na innej zasadzie? Kobiety też mają takie zwierzęce odruchy, tylko u nich ta prymitywna część mózgu, układ limbiczny jest jeszcze słabiej kontrolowana i ma większą przewagę nad resztą mózgu niż u samca. Serio.

Gość gość
"tylko u nich ta prymitywna część mózgu, układ limbiczny jest jeszcze słabiej kontrolowana i ma większą przewagę nad resztą mózgu niż u samca" x jest zupełnie odwrotnie, nie wypowiadaj się dzieciaku o sprawach o których nie masz pojęcia 🖐️

Gość gość
13:49 Haha, no tak, skoro Ty tak mówisz to jest to twierdzenie prawomocne i cała nauka może się schować. Buahahahahaha.

Gość gość
ty akurat goowno wiesz, a naukę masz gdzies, wszystko na siłę dopasowujesz do swoich miałkich pseudo-teorii, ja przynajmniej mam o tym pojęcie, studiowałam medyczny kierunek i śmiać mi się chce gdy widzę jakie debilizmy tutaj wypisujesz :D 🖐️

Gość gość
14:00 To, że napiszesz: "studiowałam medyczny kierunek" g****o zmienia, wow, klękajcie narody. Ja też studiowałem medyczny kierunek (i nie tylko) i co z tego? Wątpię byś studiowała, bo wiedziałabyś, że samo napisanie: "Ja wiem lepiej, bo coś studiowałam", nie ma żadnej wartości naukowej. To napisz mi w takim razie, jak jest naprawdę. Przedstaw dowody, że jest odwrotnie, a nie: "Jest odwrotnie i piszesz, bo ja tak mówię, studiowałam to i to, więc mam rację".

Gość gość
nie będę nic przedstawiać, bo ty tak chcesz, to że wasz mózg jest o wiele bardziej prymitywny to jest fakt, wiele razy udowodniony - poszukaj sobie art. i badań w necie, a próbując temu zaprzeczać tylko się ośmieszasz, od razu widać że nie masz o tym pojęcia 🖐️

Gość gość
Buahahaha, to samo ja Tobie mogę napisać. To, że wasz mózg jest bardziej prymitywny zostało udowodnione wiele razy, poszukaj sobie badań i art. w necie i przestań p*dolić tępa dzieffczynko. Widać, że ty ze światem akademickim nic wspólnego nie miałaś, bo nie wiesz co ma wartość dowodową, a szczekanie, że nie mam racji i odsyłanie do googlowania to byle menel spod budki z piwem może mi wyszczekać.

Gość gość
haha, po 1. to ty zawsze i bezsensownie zaczynasz szczekać w każdym temacie jaki założysz, po 2. powtarzam, że to jest fakt, więc udowadniasz tylko jakim ignorantem jesteś, WSZYSTKIE najprymitywniejsze obszary mózgu są zawsze większe u facetów 🖐️