Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o balu przed komunijnym matki z koscioła u nas robią

Polecane posty

Gość gość

Wszystkie dzieci z rodzicami dostały zaproszenie. Bal się odbywa tydzień przed samą komunią, wynajęta będzie sala, kolacja uroczysta, tańce, o 24 zostanie podany tort ogromny dla dzieci. Córka bardzo chce iść i chyba pojdziemy. Jest opłata 200 zł za dziecko i 300 zł za oboje rodziców.

Gość gość
To chyba jest żart, prawda?

Gość gość
U mnie w zeszłym rokubył taki bal, bardzo fajny, dzieci ybrane jak na komunie ale moga pozwolić sobie na troche szaleństwa :) Do ego dziewczyny mialy juz fryzury więc mamy mogły zobaczyć czy może lepiej nie zmienić im ,ja polecam na odstresowanie sie. Nawet alkohol był (nie dla dzieci :P)

Gość gość
no to bardzo niekulturalnie - w końcu jest to bal z okazji święta dziecka, więc nie rozumiem dlaczego alkohol nie był dla dzieci. Tego dnia i z tej okazji wszystko powinno być dla dzieci.

Gość gość
pierwsze słyszę i szczerze to nie wierzę.... myślę że ten temat to prowo...

Gość gość
Bale przed komunijne sa na zachodzie bardzo popularne. Chodzi o to aby dzieci pobyły ze sobą bo to ich święto przeciez jest.

Gość gość
Na szczęście moja córka chodzi do normalnej polskiej szkoły, gdzie większość rodziców uczniów jest na poziomie i nie ma żadnych pożal się Boże bali.