Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawroty glowy i bol

Polecane posty

Gość gość

Hej ;) mam pewien problem. Od soboty bardzo zle sie czuje. Boli mnie prawa skron i prawe oko. Wystapily wymioty. Wczoraj bol byl nie do zniesienia wiec udalam sie do lekarza. Lekarka powiedziala mi ze to moze byc skutkiem hipoglikemii ktora mam. Po sporym posilku moj cukier zamiast byc 110/120 byl 69. Dostalam lek CINIE na bol glowy i jezeli mi nie przejdzie to skierowanie do szpitala. Dzis bol jest mniejszy ale za to zawroty glowy nie daja mi zyc. Czym moze byc to spowodowane, co robic. Pozdrawiam

Gość gość
Lekarka stwierdziła że bóle głowy, oka , zawroty i wymioty to wina niskiego cukru! Jprdle ona jest niesamowita. Przyczyn moze być wiele, ale to ustala własnie badania a nie genialny wniosek pani lekareczki.

Gość gość
Ja mam jeszcze gorszą hipoglikemie, bo nawet do 50 cukru niekiedy nie dobijam, ale jak cukier spada, to inna sprawa. To mi bardziej pasuje, ze masz migreny o ile to nie coś w stylu guza/ .

Gość gość
nieznam sie ,jak lekarz niewie to ja tym bardziej;-) wroze z cyckow jak pokazesz to pomyzle jak ci pomoc;-)

Gość gość
jak lekarka nie wie to kafeteria tym bardziej !

Gość gość
moim zdaniem migrena w sumie cinie jest na to

Gość gość
Moj cukier raz dobil do 27 takze tak :D chcialam sie tylko poradzic a nie zeby ktos na mnie naskoczyl ze kafeteria jest od tego. Wiec zapytam. Do czego jest to forum? Zeby darly ryja napinaczki internetowe za nic? Dajcie spokoj

Gość gość
masz typowe objawy migrenowe i lek dostałaś też na migrenę lekarz nie da ci na tomografię czy rezonans bo lekarze nie dają bo są skunksami jak w rodzinie nie miałaś migreny to sobie zrób badanie bo może to niekoniecznie być migrena tylko np. guz jak ci po cinie nie przestanie to tym bardziej zrób badanie

Gość gość
Biorę Cinie na migrenę. Twoje objawy tez wskazuja na migrene. Spokojnie. Z tym da sie zyć, tylko trzeba miec leki przy sobie. U nas migreny sa rodzinne :(

Gość gość
Mnie to wkurza jak ktoś wypowiada się o migrenie jako jakimś kaprysie. Ja mam ciężką postać migreny , nawet miałam podejrzenie padaczki. Co neurolog mówił mi coś innego. Zapisałam się do neurologa z płocka www.neurologiaplock.pl i zlecił szereg badań i jednak to tylko migrena na szczęście. Lekarz z tej przychodni podszedł do tego tematu bardzo poważnie a nie jaki inni lekarze recepta w rękę i do widzenia.