Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odstawiam lek na depresje, on zrobił ze mnie zombie...

Polecane posty

Gość gość

zmarnowalam przez to g****o ponad pół roku zycia, to straszne, dopiero niedawno zdałam sobie sprawe że jest w moim zyciu coraz gorzej od kiedy to biore... niby nie plakalam , nie mialam mysli samobojczych ale przy okazji stracilam prace, siedzialam cale dnie przy telewizorze i komputerze, przytyłam :O

Gość gość
Tak działają psychotropy. Wygaszają emocje, nie czujesz nic w ogóle. Przekręt koncernów farmaceutycznych warty miliony.

Gość gość
kup sobie kompleks witamin z grupy B , ich braki powodują depresje, natręctwa a nawet halucynacje

Gość gość
Dobrze zrobiłaś

Gość Turkuć
Czy była to hydroksyzyna?

Gość gość
Nie, hydroksy brałam dawno ale po jakimś czasie przestała na mnie działać. Benzo typu afobam w ogole na mnie nie działały tzn otępiały, byłam po prostu glupia, zapomnialam np kodu do klaty w bloku, lekarz się dziwił że tak na mnie działa, bo każdy ma problem z uzależnieniem. Brałam ''połówke'' Paxilu i Moklar, ten drugi to raczej placebo a moze i nie, bo często mialam mocne spadki ciśnienia, nagle ziewałam i byłam senna, zasypiałam w autobusie gdy stał w korku, zdarzyło mi sie zasnąć przy biurku w domu