Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w ktorym dniu diety nie bede czuc glodu

Polecane posty

Gość gość

Odchudzam sie mam rozciagniety zoladek. Waze porcje licze kalorie i cwicze wszystko ok gdyby nie ciagly glod! Brzuch az boli mnie z glodu nawet po obiedzie mimo iz jestem syta. Pije duzo wody zsby oszukac glod. Kiedy zoladek zacznie sie chociaz troche kurczyc

Gość gość
a jesz wszystko co trzeba, tzn, białko, tłuszcze i węglowodany?

Gość gość
Ja mam 3 tyg diete i wlasnie mnie zbiera na czekolade bo okres mam dostać :(

Gość gość
Tak mam wszystko wyliczone. Czasami mnie tak boli z glodu ze nie moge spac

Gość gość
Zależy jak duży masz żołądek, ale do miesiąca cudów nie oczekuj. Żeby było mądrze i zdrowo, musi być stopniowo. A oprócz wody, pij tez dużo soków to tez zapychacze, albo zjadaj sałate, nie przytyjesz a brzuch coś tam poczuje że ma. Kazdy sam musi znaleźć metode jak oszukac głód.

Gość gość
U mnie na głodówce /tylko napoje/ na 4 dzień przestałam odczuwać głód.

Gość gość
Nie należy stosować diet, tylko tzw. zdrowe odżywianie, czyli zero słodyczy, dużo warzyw, chude mięso, tłuszcze roślinne do końca życia

Gość gość
Masz racje zalezy mi zeby wrocic do formy po ciazy ale ten glod nie daje mi spokoju. Ja wiem ze mam rozciagniety zoladek. Chyba sprobuje z ta salata. A co myslisz jakbym ugotowala sobie troche ryzu lub kaszy jak bedzie mnie ssalo to zjem dwie trzy lyzki. Tak kolega robil i mowi ze dal rade. Schudl 40kg...

Gość gość
powinnas schodzic z kaloriami stopniowo

Gość gość
2-3 łyżki kaszy czy ryżu Cię "nie zabiją" ;) wiesz też w czym leży często błąd przy takich dietach (sama to przerabiałam) w skrupulatnym liczeniu każdej kalorii, kazdej łyżeczki pokarmu itd. A niestety każdy ma inny organizm i metabolizm, inaczej działa to u kobiet inaczej u mężczyzn, zalezy też od ogólnego stanu zdrowia itd. Nie daj sie zwariować tym cyferką i nie myśl o tym odchudzaniu tak obsesyjnie. No i pamiętaj o ruchu, ćwiczniach, spacerowaniu itd.

Gość gość
22:00 dalam sobie kaloryczynosc 1800kcal Czy nie za malo?

Gość gość
Moze jakbym zrobila sobie dwa dni glodowki zeby zoladek mi sie skurczyl a potem kontynuowac diete? :)

Gość gość
W ZADNYM

Gość Racheell
Nie powinnaś dopuszczać organizmu do uczucia głosu, bo wtedy magazynuje on zapasy na stany głosu i dlatego rosną "boczki". Lepiej liczyć kalorie, rozłożyć sobie je na kilka posiłków najlepiej 5, polecam przeczytać o tym jak liczyć kalorie na https://www.guiltfree.pl/blog/2017/02/11/jak-liczyc-kalorie/