Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Gosia i kasa po tym wzgledem byla byla S! Agnieszka pod tym wzgledem to anioł.

Gość gość
"Zeszły z Aśki weszły na Gośkę" !!!

Gość gość
może wiecie od kiedy sa nowe odcinki bo co roku po przerwie wakacyjnej przegapiam

Gość gość
Teraz w poniedziałek.

Gość gość
Ula ucieka z Bartkiem z hotelu przez okno, ale ona szczupła! Barbara spotka na cmentarzu Łagodę, ma do niego pretensje,że oszukał rodzinę i chciał im zabrać ziemię, Artur ma stawrdnienie rozsiane, Maria ulituje się nad nim i zaopiekuje się, koniec mordęgi, biczowania się, jej serce skruszeje i napełni się miłością, może diagnoza jest pomyłką, stanie się cud i będzie ślub, żyją długo i szczęśliwie.

Gość gość
Ledwie wstał z wózka i już widmo że znowu na ten wózek trafi, bez sensu. Nie wiedzą już co wymyślić, powielaja ciągle te same schematy. Poza tym co to znaczy "zaopiekuje się"? To on od razu po diagnozie już opieki potrzebuje zwłaszcza przy dzisiejszych możliwościach leczenia? Robią z widzów idiotow.

Gość gość
Wkurza mnie wątek z Baśka która jest obca dziewucha dla Pawła a uczepila się go niczym matki.Juz nie maja co wymyslac.

Gość gość
Baśka nie lubi tego drętwego Anglika, dobrze, że jest z Pawłem, on ją rozumie lepiej, ma tu swoich przyjaciół, jest u siebie.

Gość gość
Też lubię postać małej Basi.Matka skomplikowała jej życie i mała próbuje sobie je ułożyć.

Gość gość
Basia nie jest dla Pawła obcą dziewuchą, bo Paweł ją adoptował.

Gość gość
Paweł Basie adoptował wiec jest jego dzieckiem a Artur jest chory na bolerioze a nie stwardnienie rozsiane podaje swiat seriali Agnieszka podejrzewa Jacka o najgorsze a Asia jej powie ze on jest w niej bardzo zakochany wiec to Aga byc moze zniszczy swoj zwiazek skoro p. Magda odeszła z serialu a slub Marysi i Artura ma byc w 1400 odcinku

Gość gość
Ha a ja podejrzewam że Jacek powiedział Adze że musi zostać w interesach w Szczecinie a poleciał do Francji Pewnie nie uszlo to uwadze Prokuratorki i podejrzewa go o lewe biznesy A on pewnie uparty jak coś sobie wymyśli to koniec i z tym domem coś kombinuje Hahaha lub opcja ze w Szczecinie coś o jego przeszłości się dowiedziala biznesach itp Jedno jest pewne scenarzysci raczej znów zmierzają do rozstania pewnie Aga zostawi Jacka lub on ją

Gość gość
Ale Baśka urosła:), Maria trochę przytyła, widać przerwę, bo jest ciepło, zielono, Kisielowa poluje na mężczyzn:D, desperacja przed samotnością i starością, Katia jest ładniejsza od Soni, Artur miał szczęście ,że diagnoza jest pomyłką, spędzi noc z Marią, romantyczne zaręczyny, córeczka jest szczęśliwa. Ciekawe czy Starski przyjdzie na ślub, są dalekimi kuzynami.

Gość gość
Pozbyli sie Walach i Wieczorkowskiego wiec zrobili z niego kryminaliste a Age do Szczecina wysłali a maz Szatan ma uwiesc Zoske i ona w nim w ciaze zajdzie wiec Aska bd z Delagiem

Gość gość
Wczorajszy odcinek nudny jak flaki z olejem. Kisielowa okropnie to drażniąca baba. Ulka tez nie lepsza, Marek dobrze jej powiedział o siedlisku.

Gość gość
asia chyba po to jest z bohaterem pawła delaga bo beda para a Kisielowa mi przypomina Kwasniakowa

Gość gość
Fajny było odcinek , kolorowy i miły, dużo zdarzy się:), ciekawe czy Kinga nie będzie miała z urodzeniem bliźniaków, bo porody w serialach są burzliwe, ona zamęczy Piotra swoimi humorami.

Gość gość
Kinga nie musi być w ciąży, by męczyć Piotrka swoimi humorkami, czasem jeszcze wyłazi z niej rozpieszczona księżniczka, córeczka przygłupiego tatusia.

Gość gość
Kisielowa to normalnie druga kleczkowska tylko wieś zmieniła haha.

Gość gość
Mnie Kisielowa okropnie drażni panoszy sie w nieswoim domu,sklep otwiera kiedy chce-chyba sklep spozywczy jest otwarty od 6 czy 7 rano a ona kiedy chce go otwiera... Podobała mi sie intryga Anety,choc dośc grubymi nićmi szyta bo nie chce mi sie wierzyc ze prawniczki tak łatwo dały sie jej omamic.i dziwi mnie ze nie spotkaly sie przypadkiem w windzie gdy Aneta z pretensjami przychodziła do Magdy informujac ją o zdradzie.ok mogły sie nie spotkac ale powinny byc ostrożniejsze...ale ok cel uświeca środki.Aneta winy wczesniejsze odkupila...

Gość gość
A mnie drażni, że z intrygantki Anety zrobili świętą, ale to często spotykane w mjm.

Gość gość
Z cyklu pomyłki w mce. Magda idzie do Karoliny na drzwiach wejsciowych do klatki pisze nr lokali 82-86 a wchodzac do mieszkania naprzeciwko drzwi Karoliny numer 72. Ot taka drobnostka.

Gość gość
Serial jak serial, ale najbardziej rzucają się w oczy te okropne rzęsy Magdy tzn Muchy. Czy ktoś nie potrafi jej dobrze rzęs przykleic? Porazka

Gość gość
gość wczoraj asia chyba po to jest z bohaterem pawła delaga bo beda para a Kisielowa mi przypomina Kwasniakowa =========-powiesz mi jaką Kwasniakową masz na myśli bo nie mogę skojarzyc

Gość gość
Kwaśniakowa to dawna sklepowa, wiejska plotkara i podstarzala wiejska seksbomba. Też się nachalnie zalecala do Jurka a ten jej unikał. W końcu poznała dzianego starszego fagasa i z nim wyjechała.

Gość gość
Ta córka Marty Ania, której już dawno nie było widac, to powinna już być dużą panienką, urodzila się w 2004 albo w 2005 roku, to powinna już do gimnazjum chodzić a scenarzyści caly czas że do przedszkola, albo do 1 podstawówki, absurd numer 1

Gość gość
20.31 hahaha, rzeczywiscie :D

Gość gość
Dziwne jest to że odkąd Hanka umarła, to zniknął też wątek ze szkołą w której Hanka pracowała i Jolki wątek, i że w ogóle Marek np do niej nie dzwoni, nie mówi nic o niej tak samo o tej Kasi(byłej dziewczyny Marka) też nikt nie wspmina,Grazyny tej koleżanki Marka i kochanki w jednym Marek tak zerwał z nią kontakt i nic słowem nie wspomni, nie napisze smsa ani nie pomyśli, i ten tata Uli z którym miała takie problemy, też Ula o nim nic nie wspomni. Dziwne to wszystko

Gość gość
O Ani to już dawno nic nie wspominano. A po co Marek ma odnawiać kontakt z kobietą przez którą o mało swej rodziny nie zniszczył? Jolka mogła wyjechać gdzieś daleko ze swoim mężem i synkiem i kontakt się urwał, przecież tak bywa w życiu. Ojciec Uli to się pewnie zapił na śmierć.