Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Aleksandra nienawidzi Izy według świata seriali i zrobi wszystko, żeby nie została jej synową bo sprowadza na jej rodzinę same problemy za to pokochała Anię więc tak jak mówiłam to Izka jak rzep będzie doczepiona do Anki i Marcina. Łukasz jest dilerem narkotykowym ma długi pożyczy kasę od Magdy żeby spłacić dług nie będzie chciał pracować będzie buntował Ania t już 13-letnia panna no to musieli zmienić aktorkę bo tamta dziewczynka była za młoda. A zdjęcie Agnieszki nie było z domu Joasi tylko z ulicy

Gość gość
Tak zdjęcie Agi jest z ulicy ale widać że to dom Aśki jest ogród płot dom stary w tle nie jest to przypadkowe miejsce z ulicy jak ktoś wcześniej zauważył Agnieszka u Aśki będzie i jak już to dowodzi wybitnie będzie bez Jacka . Wieczorkowskiego nie było w ten dzień na planie .Tak więc jeśli ktoś jeszcze myśli że scenarzyści mają pomysł bez rozstania to się myli

Gość gość
Matka Marcina nienawidzi Izy niby ale w rozmowie z nia milutka. Jeśli nienawidzi to jest fałszywa i dlaczego są zdjęcia w necie jej i męza, Marcina i Izy i dzieci w domu. Wyglada to jakby byli razem. Moim zdaniem Ania to nie jest dobry wybór bo ona na siłe ten związek wychodziła. Iza zawsze będzie w ich zyciu bo jest matką Mai będa się spotykac ze względu na nią. I Marcinowi ona nie jest obojętna. On nie co czuje i do jednej i do drugiej.

Gość gość
matka jej nienawidzi rozumiesz osobo która napisała post o 8;31? będzie pomagać w opiece nad mała ale niechce żeby izka była częścią ich rodziny zrobi wszystko, żeby Anka była z Marcinem a Izka ma podobno niedaleko ich zamieszkać ale Aleksandra nie chce do tego dopuścić bo jej nie znosi widocznie zamieszka ale matka Marcina będzie jej jasno dawać do zrozumienia, że jej nie cierpi i zrobi wszystko, żeby to Anka była jej synową. A żadnego płotu nie będzie widzieć na zdjęciu z Agą i Helenką wiec nie jest powiedziane że będzie u Aśki

Gość gość
Czemu ty jesteś taka chamska? Nie można grzeczniej? Ty sama tej Izy nie lubisz, widać to z twojego sposobu pisania i niej.

Gość gość
Znowu Magda będzie zdradzona... Już nudne to jak flaki z olejem...mogliby przecież sobie żyć tak jak teraz w końcu szczęśliwie ale nie przecież dzień bez zdrady dniem straconym...nie podoba mi się to...i szkoda najbardziej tego syna Magdy...

Gość gość
Basia urosła:), podcięła trochę włosy, jak ten czas leci, Kisielowa wstawi się za tancerza u księdza proboszcza, facet zostanie organistą, później ksiądz dowie się, że zatrudnił oszusta! Katia pogodzi się z ojcem dzięki Marii.

Gość gość
:) może każdy z nas widział inna fotkę z Aga i Helenka :) :) ja widziałam może nie płot a siatkę za dziewczynami w sumie można nazwać ją też płotem a w tle za nią stary dom wydaję się być to jednak okolica Aśki. :) :) :) A bo nie mają już pomysłów w każdym wątku zdrady lub rozstania jakby nie można było ciekawie poprowadzić wątku bez tego Teraz na tapecie będzie Andrzej zdradzający Magdę rozstanie Agi i Jacka kij wie kto jeszcze a z tym Marcinem i izka to będzie się ciągło pół wieku aż w końcu Policjant będzie cierpiał a izka wróci do Marcina ile można

Gość gość
Szkoda mi Jakuba. Zawsze trafia na nieodpowiednią. Najpierw Julka która cały czas latała za Pawłem, a teraz Iza która wciaz kocha Marcina.

Gość gość
do gościa który napisał post o 14:48 nie ważne czy ja lubię lewińska czy nie wolę inne postacie np. Julię od Pawła czy nawet Maryśkę Izki nie lubię od początku ale tysiąc razy odpisuję że Anka nadal jest z Marcinem a to Izka jest piątym kołem u wozu a teraz cytowałam świat seriali chyba wiedzą co piszą - mają sprawdzone informacje i piszą że Aleksandra zrobi wszystko aby to Anka była jej synową a ty dalej swoje nic nie rozumiesz szkoda ;/

Gość gość
Szkoda mi Janka ale w sumie ost Ulka mu dobrze powiedziała że zakochała się w Bartku, lepsza najgorsza prawda niż kłamstwo i oszustwo... Kiedyś też ciekawe wątki miał Antek i Mateusz a teraz nic ciekawego Antka już wogóle rzadko widać.

Gość gość
gość dziś Rozumiem doskonale to jak się wyrazasz tej postaci - wystarczy. A ty tylko z tym swoim nie rozumiesz i nie rozumiesz. Jestes strasznie chamska! Co cie tak rusza czy ktoś rozumie czy nie. Masz jakiś kompleks czy co, mamy ci tu wszyscy przyznac rację czy jak? Lepiej ci się zrobi?

Gość gość
Mateusza i Antka to już w ogóle może nie być, bo wyjadą z rodzicami do Irlandii, a potem do Australii. Ale za to wróci Marta i jej dzieci.

Gość gość
Gość 21:09 coś mi się wydaje że to ta sama osoba która nienawidzi Aśki i Barbary Kurdej Szatan, ona też się tak strasznie emocjonuje wszystkim jakby jej życie od tego zależało.

Gość gość
według mnie to Anka jest piątym kołem u wozu i wychodziła ten związek. Marcin jej nie chce, widać to jak na dłoni, ale nie było lepszej opcji to z nią był. Teraz pojawiła się Iza więc ma mętlik w głowie bo kocha Izę a Ani nie chce rzucac zeby nie wyszło ze była zapchajdziurą. A Matka Marcina to ma tyle głosu w tej sprawie co pies :) przeciez ona nie ma pojęcia co jest miedzy nimi, raczej Marcin sie jej nie zwierza do podusi z tego co czuje:P

Gość gość
Ale słaby ten wątek z Jankiem i w dodatku leciała jakaś śmieszna nuta jak były sceny z nim albo ula XD I tradycyjnie wątek zakończony, Janek pewnie wyjedzie z matka i tyle po nim, szkoda :/

Gość gość
a ja nie cierpię Muchy/Magdy no po prostu nie moge jej strawic, jakaona jest okropna, zaraz jej te gały na wierzch wyskoca jak nie poluzuje kucyka, a zmarchy to ma takie jak stara baba , jej głos śmiech to koszmar horror, niech ja ten Andrzej zdradzi i niech mucha załamana wyjedzie, ja tak widzę koniec jej watku

Gość gość
haha :D mma to samo, to jej 'ciocia sie zakochała' tym strasznym glosem! i do tego ten tik oblizywania wargi przy szerokim usmiechaniu sie. ona jest straszna!

Gość gość
Matka Marcina w przeszłości była okropnym rodzicem,to teraz jako babcia,chce się dowartościować.Kibicuję Izie,ale to tylko serial,więc nawet najgłupszych rozwiązań można się spodziewać.

Gość gość
Wiadomo coś na temat Janka i czy aktor będzie grał dalej w emce?

Gość gość
Rzeczywiście napisali, że Aleksandra widzi w roli synowej Ankę, a Izie jedynie chce pomóc, a nie chce jej widzieć u boku Marcina, ale żeby od razu wysnuwać wnioski, że jej nienawidzi? Wiecie jakim uczuciem jest nienawiść? Kogoś mocno poniosło

Gość gość
Ktoś,kto ział nienawiścią do Agi teraz obrał nową postać.

Gość gość
Szkoda Jakuba bo Iza kocha Marcina chociaż byłaby z ich ładna para nawet he i znów scenarzysci namieszaja bo przecież głównym nurtem serialu są rozstania.. Wieczność będą czekać ci którzy kibicuja Marcinowi i Izie A Marcin pies ogrodnika będzie Po 1399 odcinku można wywnioskować że Aga rozstała się z Jackiem spędza samotnie wieczory i źle znosi ta samotność niby światełko w tunelu ale cóż tylko światełko bo wygląda na to że Pan Janek odszedł z serialu a wątek Agi nie zakończą szczęśliwa miłością do Jacka.. Dla mnie szkoda czekam aż to się wyjaśni bo nikt nic nie wie na ten temat. Coraz bliżej wyjaśnienie kim jest owa dziewczyna sledzacaca Michała a Aga chyba zauważyła że Asia ma się ku Michałowi

Gość gość
Moźe i Iza nie była fair wobec Marcina bo nie wierzyła mu i kłamała. Ale on tez niepotrzebnie się z nią przespał i dobrze ze nie zakończyło się to zle ta jej próba samobójcza. Natomiast Anka w ogóle się nie liczy z Marcinem najpierw naraziła na niebezpieczeństwo Szymka pózniej napisała artykuł za jego plecami bez jego zgody. O tym Aleksandra powinna wiedzieć i pomyśleć ze lepiej dla jej wnuczki byłoby by wychowała sie w pełnej rodzinie. Juz wystarczająco ze Szymek nie ma prawdziwej mamy. Ja wiem ze dzieci wychowywuja sie q rozbitych rodzinach i tez jest miłośc i opieka ale jednak pełna rodzina to co innego . Tu widać ze Marcin i Iza się kochają i serca się nie da oszukac. Aleksandra nie powinna układać zycia synowi ani sie wtrącać. A Anka wszystko wymusza na Marcinie by czuł się zobowiązany i z litości . Najpierw mówi ze powinien byc z Izą ale w myślach oczekuje ze on zaprzeczy i tak jest. Teraz tez powie mu Iza go kocha i widzi to by Marcin ją zapewniał o swoich uczuciach. A on jest do tego zazdrosny o Kubę. Ania nie jest wiarygodna od początku myśli o sobie i wpycha na siłę.

Gość gość
Też tak myśle, pomagała mu z Izą żeby zdobyć jego względy. Choć Izy też nigdy specjalne nie lubiłam bo taka jęczybuła to już wolę ją od Anki, ona jest strasznie irytująca.

Gość gość
Będą jaja z Kisielową jak przyjdzie wystrojona na ślub Marii i Artura i towarzystwie oszusta:D Agnieszka córka Teresy i Olek mogą być fajną parą, obaj ładni, młodzi, wspaniale ze sobą się czują. Doktor powie Magdzie, że może mieć dzieci, razem z Andrzejem myślą o tym.

Gość gość
Każdą kobietę co próbuje zbliżyć się do Marcina zalewasz niechęcią każdy cię zna kobieto;/ nie lubię Lewińskiej i jej wątek mi lata a napisałam prawdę o Ani ze świata seriali. Zresztą Olszewską też nie widzę u boku Marcina skoro uważasz że tylko Iza jest boska i najlepsza dla Marcina nie przeżyłabyś tego że Aleksandra polubi Ankę a nie twoją Izunie żegnam bo szkoda czasu . Ps fajnie że wraca Kamil lubiłam jego postać

Gość gość
Kamil będzie stateczny, to już dojrzały mężczyzna.

Gość gość
Ktoś tu chyba jest psychiczny....