Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak można żebrać na leczenie chorych dzieci

Polecane posty

Gość gość

gdzie my jako państwo jesteśmy bardzooo bogaci dając za darmo po 500+ dla zdrowych młodych rodziców, do czego to rząd doprowadził, płaci młodym zdrowym za nic nie robienie a osoby pracujące są poniżane za tą swoją jałmużnę tj. ok. 1300 zł netto, przy tym emeryci teraz dostali 8 zł podwyżki emerytury ze swoich uzbieranych pieniędzy pracując 30-40 lat i odkładając, no ale jak rząd im zagarnął te pieniądze dla rozmnażających się leni tj. 500+. Osoby chore w tym dzieci muszą żebrać na leczenie, ciągle tylko czytam albo słyszę w radiu, wyślij SMS na leczenie chorego dziecka, zgroza, zgroza. Zabrać te 500+ młodym a przeznaczyć je na leczenie dzieci. Odkad rząd płaci za pieprzenie sie juz nie wysyłam SMS, a rodzice mające tak chore dzieci winny jechać z dziećmi do rządzących i tam u nich zamieszkać. Bo jak widac nasi rzadzący są pozbawieni logicznego myślenia

Gość gość
dokładnie, a na dodatek te ścierwa (bo ludźmi ich nazwać nie można) razem z bydlakami z kościoła katolickiego chcą dawać forsę dla ludzi w SYRII, a bydlaki w sutannach będą zbierać w kościołach na Syrie, no kurwa episkopat to kur/wa jakas zbieranina zboczeńców, malwersantów finansowych, masonów i innego ścierwa, nie wiem jak można uważać się za katolika i wielbić jakiegos biskupa dziwisza czy innego pajaca

Gość gość
oj, mohery już są blisko :D zaraz będzie najazd katoliczek z kafe broniących swojej kato-sekty :D hahaha "no bo ksiądz też człowiek, bo zdarza się, a nauczyciele też się trafiają złodzieje i pedofile i jakoś się takiego halo nie robi jak w przypadku księży bla, bla, bla - tylko, że nauczyciel, urzędnik czy robotnik idzie do pierdla i jest skończony w zawodzie, a ksiądz to jest święta krowa w Katotalibańskiej Polandii Cebulandii. Może zabić człowieka autem po pijaku, może gwałcić dzieci, kraść, robić przekręty i najwyżej go przeniosą do innej parafii, biskup pogrozi paluszkiem, a sąd? jaki sąd? Przecież biskup pogroził i pokutę zadał. Dlatego nie szanuję tego burdelu zwanego Kościołem Katolickim oraz Polskim Wymiarem Sprawiedliwości.

Gość gość
to nie mohery bronią popieprzonych pisowców, to też głupie młodzi, niewykształcone tępaki bronią pisowców bo oni im płacą za pieprzenie sie i rozmnażanie 500+, bo mohery same zapieprzyały na swoje dzieci im rząd nie płacił za pieprzenie się i rozmnażanie po 500+

Gość gość
oto jak rozkradają majątek naszego kraju

Gość gość
Gigantyczny skandal z udziałem byłego posła. Wyłudził miliony ze SKOK?