Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy może znajdzie się osoba ktora mi pomoże?:(

Polecane posty

Gość gość

czesc babeczki mam pewien problem ze skora zaczyna się on nasilać :( Jakiś miesiąc temu miałam podejrzenie ze dopadł mnie swierzb. Ja moja siostra i ojciec mieliśmy straszne swędzenie skory. Ja jako jedyna nie miałam krost. Po pewnym czasie poszlismy do lekarza. z racji tego ze mieliśmy termin wybrany dopiero na za dwa tyg bo nie było miejsc musieliśmy czekać.Zaczelam brać novoscabin. Zauwazylam ze po tym mam dziwna skore na jednym palcu. Taka sucha i swieciaca... potem zarazily się pozostałe 3 palce. Świąd przeszedł u mojej siostry i u mnie lecz u mojego ojca nie. Poszedł do dermatologa i okazalo się ze nie ma swierzba tylko atopowe zapalenie skory i dostał maści. Mnie jak już wspomnialam nic nie Szwedzi tylko mam ta dziwna skore na palcach prawej dłoni... Co to może być? Czy to te atopowe zapalenie skory? Przecież nie można się tym zarazić. Nie swedzi mnie to. Może jakieś dziwne uczulenie? Dodam ze od czasu do czasu wyskakują mi na tych palcach pojedyncze male czerwone krótki. Skora strasznie ciągnie. Chyba będę jednak musiała iść do lekarza. Ale jeśli ktoś ma pomysł co to może być to proszę niech napisze.

Gość gość
up

Gość gość
Pamiętam Cię. Bez wizyty u lekarza się nie obejdzie,do tego czasu nawilzaj i natluszczaj te miejsca chorobowo zmienione. Musisz mieć diagnozę żeby podjąć odpowiednie leczenie,leczenie na własną rękę może Ci przynieść więcej szkody niż pożytku.