Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mari 1989

Wczoraj poznałam kogoś kto raczej nie jest gotowy do bycia ojcem

Polecane posty

Gość Mari 1989

No więc tak, czasami pracuję dodatkowo jak opiekunka dziecięca, wczoraj zadzwonił do mnie facet z pytaniem czy nie pomogłabym mu w zajęciu się jego 5 mc synkiem, jego partnerka wychodzi na 4 godziny, a on jeszcze się nie wdrążył w nową rolę. Pomyślałam, że są tacy mężczyzni, którzy na początku boją się. Jak przyjechałam na miejsce, zostałam przywitana przez przez faceta i jego partnerkę, dziecko sprawiało wrażenie spokojne. Facet powiedział, że on ma weekend od tego aby odpocząć w domu przy piwku, oglądając skoki, a z tym dzieckiem nie da się o niczym pogadać, poza tym nie lubi go przewijać bo go brzydzi ta czynność, on by chciał aby dziecko miało już dwa lata, aby mógł z nim rozmawiać. Odpowiedziałam, że dziecko od razu nie będzie miało 2 lat, a na to jego partnerka powiedziała, że to jest nietypowa sytuacja. Jak kobieta wyszła, mały cały czas płakał, Ja musiałam go nosić i tak płakał, ojciec tylko 2 razy wziąłm go na ręcę, wtedy się uspokajał, powiedział przy tym, że on tak chwile może z nim chodzić, ale za chwile mu się nudzi, a to dziecko ciągle płaczę, o swoim synku ciągle mówił to" obym się myliła, ale na dzien dzisiejszy myślę, że ta dziewczyna nie będzie miała wsparcia w ojcu jej dziecka. Co o tym sądzicie?

Gość Mari1989
To zaje*iste wsparcie, to ja jego wczoraj wspierałam, chodzi o podejście do własnego dziecka

Gość Mari1989
kąpał dziecko ja patrzę a on je za uszy trzyma i po wodzie za te uszy tak ciągnie raz w prawo a raz w lewo.... pytam co on robi a on na to: a co mam sobie ręce poparzyć?

Gość Mari1989
mam uczulenie na wodę

Gość obecny
no przecież w TV skacze Małysz a Twoim zadaniem jest aby zająć się dzieckiem, gdy Matka tego dziecka poszła do koleżanek na imprę , chyba proste !

Gość gość
rescator nie widzisz,że to z kąpaniem to kawał,zresztą stary jak świat...kretynka z ciebie,że nie załapałaś

Gość Mari1989
nie Małysz tylko Kapustka skakał... widać , że pojęcia nie masz o sporcie

Gość obecny
wiadoma sprawa , też znam się na jeździe na żużlu jak Rescator555 na wykąpaniu dziecka , gdy w domu rodziców brak !

Gość obecny
za to mistrzowsko robię swemu partnerowi loda

Gość obecny
czyli , jak to było , kto skakał po browar do sklepu nocnego , Kapustka czy Małysz ?

Gość Mari1989
ostania moja wypowiedz jest z 21.48, nie wiem co za dup* się podszywa, a do osoby, która mówi, że go stać to ma takie podejście, wielu facetów stać, a nie każdy umywa ręce, ok zarobiłam dodatkowe pieniądze, ale poraża mnie takie podejście.