Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurzaja mnie faceci , czy to ze mną jest coś nie tak?

Polecane posty

Gość gość

Piszą chcą się umówić ale żaden nie okazuje że mi zależy, piszą coś w stylu nudzi mi sie moze sie spotkamy, czy to jest ich gierka czy objaw braku zainteresowania, jak myslicie? Podobnie w realu Nie uslysze nigdy milego slowa tylko takie suche moze skoczymy na piwo/spacer itp.wydaje mi się że facet powinien adorowac kobietę a nie...

Gość gość
Re

Gość gość
Co?:)

Gość gość
Up

Gość gość
skończyło się latanie, faceci chcą konkretów!

Gość gość
Koleżanki maja inaczej więc dlaczego ja przyciagam takich?

Gość gość
Ja im o dzieciach i ślubie a ci o głupotach, co w tym złego że chcę sobie ułożyć życie, co z nimi?

Gość gość
...a wystarczy jeden plemnik i po problemie, jak to zrobić, jak takiego usidlić?

Gość gość
Nie chce dzieci to podszyw

Gość gość
Jeżeli nie chcesz dzieci to po co ma cię adorować, tylko po to żeby zaspokoić twoją próżność? Dzieci nie chcesz, piwa nie chcesz, to czego ty chcesz, adoracji? Wcale się nie dziwię że cię nie adorują :-D

Gość gość
Adorować życiu liczą się chwile, i te po których się rzyga i te wyjazdy spacerki słońce plaża piwo kobiety i śpiew . Adorować to można zostać starą panną z kotem.

Gość gość
Zakute łby na białych koniach wyginęły z prawdziwymi kobietami :)

Gość gość
Kolejna królewna z drewna, zła, że nikt nie zaspokaja jej próżności.

Gość gość
Powiem ci ze mezczyzni sa prozni. I chca latwych zdobycz nie natrudzic sie nie napracowac dzisiaj kobiety latwo daja d**yy wiec I oni sie nie staraja.

Gość gość
Ale nie zmieniaj sie badz soba znajdziesz faceta ktory bedzie prawdziwym samcem i bedzie chcial cie zdobyc adorujac starajac sie o ciebie bedzie lepiej cie docenial za to ze nie bylas pusta latwa laska. A polowa facetow to nie mezczyzni tylko pizzdyy liczace na to ze kobieta bedzie sie starac I d**yy za darmo odrazu dawac . Na fajna kobiete trzeba zapracowac inaczej dostaje sie pusta lalunie a potem placz i lanenty ze p***a glupia zdradza I materialna jest.

Gość gość
ty wyzej! a tobie od razu anal w glowie pfu, w d***e :D

Gość gość
Trafisz Prawdziwego faceta. O nic się nie będziesz musiała martwić (nawet czytać nie będziesz musiała umieć) wystarczy że często nadstawisz kuperka i będziecie kwita :D

Gość gość
A to te które zgrywają niedostępne i o które trzeba "zabiegać" nie zdradzają? Takie rzeczy tylko w erze :D Frajer sobie "pozabiega" miesiącami w nadziei na dopuszczenie do krocza a lalunia będzie te hołdy przyjmować ale doopy to da chamowi w dyskotekowej toalecie. Bez zabiegania, po pierwszym drinku. A wy frajerzy zabiegajcie, pompujcie im dalej to monstrualne ego.

Gość gość
same sfrustrowane prawiczki na tym forum, zadnego normalnego mezczyzny.... jeszcze sie nie zorientowaliscie ze nie jestescie tutaj mile widziani ? :)

Gość gość w kość
Ile masz lat Autorko? Może przyciągasz takich Facetów bo obracasz się w kręgach w których są tylko tacy. Niby mamy adorować ale mamy też być męscy(gruboskórni). Większość facetów tym ja wolę pokazywać że mi zależy poprzez czyny a nie puste słowa i komplementy. My myślimy że takich nas chcecie więc komplementy i deklarację dawkuj***ardzo ostrożnie :D