Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Upokorza mnie świnia ma mnie w dupie

Polecane posty

Gość gość

6lat razem ja 24 on 27 i nie reaguje na moje potrzeby, prosiłam dużo wcześniej żeby mi zamówił książki na adres kolegier który jest w pl na urlopie a on mówi że ok ok zrobi to a dzisiaj stwierdził że jest za późno bo kolega zdąży wyjechać z pl nim te książki przyjdą i tak z każdą moja potrzeba ale jak ma zajarac się to po trawę wie kiedy pojechać bo wie kiedy mu się skończy na domiar złego za to że dzisiaj mam focha on się schlal siedzi przed lapkiem a jutro dzień kobiet i pewnie też zapomni co mam zrobić ? Jebac go ? Szczerze to jestem fajna dziewczyna bardzo ładna mówiąc nieskromnie wyksztalcona tylko z rodziny trochę pieprznietej ale bardzo szczerej i zzytej u niego wszyscy ą ę piórko w dupę i traktują go jak niemowlaka sorry też się napiłam z tego wszystkiego i pisze jak ostatnia patuska zdaje sobie z tego sprawę.. ale napiszcie chociaż babeczki jebac czy nie

Gość gość
Jutro do pracy a ja tu...dawno mnie tu nie bylo miło powspominac

Gość gość
Powiem tak z pozoru wyglądamy jak rodzeństwo nawet się zdarza że się bijemy chodzi o to że jak jestem w rozsypce mówię że się zabije a on mnie wtedy zaczyna dusić l Albo wykręcac ręce niby z troska o to żebym sobie nic nie zrobiła tak tak wiem patologia..u mnie to jeszcze rozumiem w domu podobnie ale u niego ? Sam boi się w pysk facetowi strzelić ale swojej dziewczynie która posuwa chętnie nienawidzę go

Gość gość
Wygląda jak chłoptas z dobrego domku a jak przychodzi co do czego to powie że jestem dziwika choć on jest moim pierwszym a tak na marginesie to pieprzyc się bez ślubu nie polecam a w sumie to w ogóle nie polecam bo ślub ślubem a jak cie jebnie to jesteś naznaczona faceci to p***y

Gość gość
No k*****a pomóżcie w końcu napiszcie nawet ze głupia krwią co kolwek to nie jest prowo

Gość gość
Autorka zobacz w kalendarz jaka jest dzisiaj data . Jak ty obchodzisz 9 marca to każdy by zapomniał o tobie .

Gość gość
Jakie 9 marzeń dziś mamy 8 marzec

Gość gość
A teraz się pakuje i chce po pijaku do auta wsiąść jest przyzwyczajony że go wtedy targam żeby nie jechał ale czy teraz odpuścić? Może pojedzie ale zaraz zawróci

Gość gość
9 marca dzień kobiet autorko chyba daty coś nie teges a druga sprawa pojemną duuu.pe musi mieć że cie tam zmieści .

Gość gość
Teraz powiedziałam odnośnie tego co mówił. Żeby s*******al zaraz żeby się walil a on się pyta czy ma s*******ac czy się walić a ja mu na to żeby się walil a on spytal czyli spoerdalalc nie muszę? A ja mu na to że nie jak chce to niech zostanie ale niech się wali w sensie ode mnie

Gość gość
To jest niezrównoważony gnojek za mamy pieniądze nawet pracę licencjacka kupił wszystko...autko dostał od nich za nic a ja ? Magisterska 5 lat sama z chorobą *miałam ciężka bakterie plus niedoczynność tarczycy i sama po nocach siedziałam i pisałam to jest normalne ? Jest 3lata starszy a zachowuje się jak CNOTA

Gość gość
Chłopie wiej i to jak najszybciej .

Gość gość
Dodam że mam chorobę skórna która wychodzi przy silnym stresie i jak żyje jeszcze tak zaostrOnego stanu zapalnego nie miałam jak będąc z nim No błagam ..to jest zwykły psychopata wcześniej rzucil praktycznie z dnia na dzień dziewczynę dla mnie po dwóch latach związku wiedziałam o tym źle mi z tym było moja mama wtedy mówila że źle robię ale nic ode mnie nie zależało wręcz go namawialam żeby spróbował z nią jeszcze raz jeśli ja kocha..żeby z nią poszedł do psychologa skończyło się na tym że dostał od niej po ryju a ona sobie poradziła bez niego ..ja też muszę on mnie tylko stopuje sprawia że nic mi się nie chce