Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak schudnąć Gdy nie można pomóc sobie tabletkami

Polecane posty

Gość gość

Jem dwa eazy dziennie trochę warzyw z kawałkami kurczaka,i nie mogę schudnąć, to chore..tak już od pazdziernika,pije wodę i niecspozywam cukru.Co jest grane?Z tabletek nie mogę ,i ćwiczeń też bo mam wadę serca i nadcisnienie

Gość gość
częstsze ale mniejsze posiłki, wtedy żołądek nie rozciąga się tak jak przy jednym większym np pół świni

Gość gość
Wpadnij do mnie posprzątać :D. Przegonię cię tak, że schudniesz w oczach :). Poza tym ja lubię grube :D.

Gość gość
a moze wybierz sie do dietetyka.przy takich schorzeniach trudno schudnac bo i leki tez robia swoje.ale spacerowac chyba mozna?

Gość gość
mam mega gruba koleżankę wazy chyba 110 kg przy wzroscie 175 była u dieteyczki ta jej zrobiła badania z moczu krwi i sliny ustawiła diete juz schudła ponad 6 kg w trakcie 2 miesiecy badania wykazały że ma zaburzenia insuliny ale to nie cukrzyca tylko jakis enzym powoduje tylko tycie wspólczuję kobietom ze zrabana genetyką coby nie robiły i tak kicha

Jak schudnąć..jedząc2 x dziennie na pewno nie schudniesz :o Może poczytaj o zasadach odzywiania, albo skorzystaj z porad dietetyka. Jeść dwa razy dziennie to najgorsze co mozesz zrobic ;/ Tutaj znajdziesz fajne artykuły http://dieta-odchudzajaca.com.pl/