Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znudziło mi się bycie singielką.. Gdzie poznać faceta?

Polecane posty

Gość gość

Mam 35 lat. Przez ostatni rok zbierałam się po rozstaniu, więc nie szukałam nikogo. Ale powoli czuję, że już jestem gotowa na nowy związek, zaczyna mi brakować tej drugiej osoby... Gdzie można poznać fajnego faceta, jakie macie pomysły?

Gość gość
masazystta kregoslupa

Gość gość
haha, pytam serio :)

Gość gość
U mnie w domu :D. x A gotować umiesz :D ?

Gość Buu 123
Mojego faceta poznałam na sympatii. Niby głupia strona internetowa, a ja naprawdę odnalazłam drugą połówkę. Warto spróbować ;)

Gość obecny
posiadasz bogaty bagaż doświadczeń a na rynku wtórnym jest coraz więcej ofert rynek pierwotny prawie nie istnieje , chyba że , jakiś Dyzio w wieku 28 lat został wyrzucony na bruk razem z tobołkami przez kobietę , którą notorycznie zdradzał

Gość sara545
Rzeczywiście ,mozna poznać faceta na portalu randkowym.Ja poznałam i teraz jesteśmy małżeństwem. Oczywiście ,jest tam dużo takich facetów ,którzy szukają po prostu wiktu i opierunku,ale sa tez tacy ,którzy tak jak ty szukają drugiej połowy.Warto najpierw dużo rozmawiać,poznać się a dopiero potem decydować się na związek.Zawsze lepiej szukać blisko swojego miejsca zamieszkania. Ja polecam co portal fotoflirt.pl , na sympatii jest dużo oszustów,ale możesz zarejestrować się i tu i tam.

Gość prawictwo pospolite 114
dlaczego ludzie szukają przez portale randkowe zamiast podejsc do kogoś na ulicy ? Nie rozumiem tego

Gość obecny
poznanie kobiety w realu, czyli w miejscu publicznym jest związane z wieloma zagrożeniami ze strony kobiety , po której stoi polskie prawo , straż miejska , policja , a zatem to nie jest taka prosta sprawa aby na ulicy zagadać do kobiety i zapytać 'wolna' czy 'zajęta' ? a kobieta odpowie - postój TAXI jest po drugiej stronie ulicy ! - pytanie w stylu : która jest godzina bo mi teraz stanął nie jest dobrym pomysłem natomiast pytanie , czy pani jedzie w kierunku lotniska ? to kobieta odpowie, że jedzie w stronę przeciwną , czyli kobieta nie robi NIC aby poznać faceta !

Gość gość
prawictwo pospolite 114 dziś Nie rozumiesz, bo ty nigdy nie wychodzisz z domu.

Gość gość
prawictwo chcesz zostac moim mezem?

Gość gość
obecny dziś Jak ktoś jest TĘPYM ELEKTRYKIEM po 50-siątce, to zupełnie logiczne, że dziewczyny przed nim uciekają :P. x Inteligentnej gadki każda lubi posłuchać, a jak coś lubi, to i doświadczyć tego ponownie chce :).

Gość gość
autorko ja cie poznam :)

Gość gość
obecny dziś Zapłaciłeś już zaległe alimenty, czy dalej przed komornikiem uciekasz :P ?

Gość obecny
elektryk pracujący przy napięciu ponad 15 kV może pomylić się tylko jeden raz jak saper przy otwieraniu miny ale nie o tym teraz rozmawiamy , że kobieta podrywana przez faceta w realu narobi tak wiele krzyku o molestowanie w miejscu publicznym , że za moment Dyzio dostanie w ryja , padnie na trawnik i zostanie zakuty w kajdanki , następnie zostanie przewieziony na komisariat i zostanie sprawdzony alkometrem , jeżeli zaliczył browara to ma przechlapane !

Gość gość
tu autorka. Nie myślałam, że temat się tak bujnie rozwinie :P Ja generalnie nigdy nikogo nie "szukałam". Zawsze poznawałam facetów mimochodem, przez przypadek. Do portali randkowych jakoś nie mam przekonania, może dlatego, że sporo się na ten temat nasłuchałam. ;) Ale może nie ma reguły.

Gość gość
obecny dziś Gdyby taki stary dziad jak ty, zaczepiał równie głupimi gadkami młodą dziewczynę, to sam dałbym mu w ryja i nie trzeba by było policji na niedorobionego alimenciarza wzywać :P. x Tak swoją drogą, to policja ma obowiązek doprowadzenia cię do komornika. Wiedziałeś alimenciarzu, że zmieniły się przepisy :D ?

Gość gość
hmm kilka razy zdarzyło mi się być podrywaną na ulicy. Grzecznie, nienachalnie, prośba o kawę czy numer telefonu. Nie narobiłam żadnego krzyku, nikogo nie zakuli w kajdanki. Nie wiem skąd bierzecie takie historie :D

Gość prawictwo pospolite 114
prawictwo chcesz zostac moim mezem? skąd ten pomysł ?

Gość gość
zadalam pytanie

Gość gość
gość dziś Na takich portalach siedzą ciągle ci sami "bzykacze" lub niedojdy, szukające królewny z posagiem :D. Nie życzę nikomu źle, ale na miejscu Buu 123 dokładnie przyjrzałbym się temu "wspaniałemu".

Gość gość
gość dziś Bo jak napisałem wcześniej :), kobiety lubią przyjmować inteligentne i z wyczuciem podane komplementy :), ale nie lubią czuć się do czegoś nachalnie zobowiązywane :).

Gość obecny
żadnej kobiety nie podrywam i nie mam zamiaru ! odpowiedziałem tylko na pytanie autorki , za co dostałem po twarzy od osoby nie znanej , - wierzycielka poszła do Komornika i sobie zażyczyła aby otrzymać zaległe alimenty za TRZY miesiące , otrzymała te pieniądze , następnie wierzycielka sobie zażyczyła aby wszystkie alimenty przechodziły przez Komornika , czyli każdego miesiąca wierzycielka otrzymuje kwotę 1000 PLN na jedno dziecko , natomiast Komornikowi wpłacam co miesiąc kwotę 1200 PLN , czyli co miesiąc Komornik zabiera 200 PLN dla siebie i to jest zgodne z polskim prawem i tak ma być ! wierzycielka nie zgadza się na UGODĘ aby JEJ wypłacać kwotę 1200 PLN na jedno dziecko , wierzycielka postanowiła : jeżeli otrzyma ode mnie kwotę 100 tys. PLN na JEJ rachunek bankowy to zgodzi się aby odwołać DECYZJĘ KOMORNICZĄ , szantaż ale teraz dzieciak ma 13 lat i nie wiem po cholerę Matka trzynastolatka potrzebuje 100 tys. PLN , jak dzieciak osiągnie wiek 18 lat to pomyślę , jak jemu pomóc w życiu dorosłym , nie dam teraz Matce kwoty 100 tys. PLN , ponieważ te pieniądze zmarnuje , co miesiąc 200 PLN zabiera Komornik i moje pieniądze Matka tego dziecka ma w duupie !

Gość gość
obecny ile masz lat?

Gość gość
obecny dziś Opisz jeszcze jak jej przez rok nie płaciłeś, bo żal ci było sprzedać któryś z samochodów. A może o tym, jak cię do roboty w nimcach przyjęli i po tygodniu na zbity pysk dyscyplinarnie wywalili :P ? Rzadko można się z kogoś pośmiać równie szczerze, jak z ciebie :P.

Gość obecny
a śmiej się ze mnie , mam to w duupie , jakie samochody ?

Gość gość
obecny dziś Jesteś głupi, to płacisz komornikowi. Jakbyś płacił alimenty, zamiast urządzać sobie nowy dom, to komornik, by cię nie ścigał. Brzydzą mnie alimenciarze, którzy kupują sobie nowy telewizor, zamiast zapłacić na własne dziecko.

Gość obecny
mylisz mnie z inną osobą , nie wiem kim jesteś, być może tu się przedstawisz ! mój dom ubezpieczyłem , mam podpisy firmy ubezpieczeniowej Hestia , natomiast po spaleniu domu firma Hestia wypięła na mnie zad i żadnego ubezpieczenia nie wypłacili . dom jest spalony , nie ma dachu , mam nadzieję , że masz teraz frajdę i się cieszysz , że 'życie dowaliło facetowi' , i ma dom spalony , alimenty na dziecko musi płacić i tyrać jak wół aby ten dom odbudować , cieszysz się kobieto ? no przyznaj , że masz uśmiech na twarzy !

Gość gość
obecny dziś Nie mylę cię z nikim. Na Kafe pisze tylko jeden elektryk - alimenciarz po 50-siątce. Dom też spłonął z twojej winy, bo nie zrobiłeś rutynowej kontroli komina debilu. Sam się kiedyś tym pochwaliłeś. x Dalej szukasz roboty i twierdzisz, że nikt nie chce przyjąć elektryka do pracy ? Może przestań oczekiwać tych pięciu tysięcy, które wyłudzałeś na lotnisku. Nie masz wykształcenia, ani znajomości nowych technologii. W pracy jesteś zwyczajnie niebezpieczny. Udowodniłeś to pracując w nimcach. Poszukaj pracy za 2 tys. i przestań śnić na jawie.

Gość obecny
czyli jak radzisz, czy powinienem pójść na tory pod Pendolino ?